Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Má smysl zachránit Idared?, 23.1.2016
Topaz jsme právě dojedli, začal vadnout. Idared teprve začíná být jedlý. Krásně se vybarvil a je tuhý, nevadne! Určitě bych ho zachoval. S ostatními nemám zkušenost. Na uskladnění jsem vybral jen vybarvené velké plody. Ty jsou pak velmi chutné.... celý příspěvek >
Papriky 2016, 19.1.2016
Já podobně, ale dvacátého. Vše jen pro venkovní záhon. Rajčata by kolikrát snesla výsev i 25., je-li pak v květnu chladno. Papriky tolik nepřerůstají.
Nemoc hrušně, 27.12.2015
Konference mně takto černá odjakživa a každoročně. Letos to bylo více, možná suchem. Obecně listy hrušní černají (na konci vegetace). Spálu jsem vyloučil.
Určení plevele v trávníku a jeho likvidace, 18.12.2015
Jo, jo. Bude to kakost. Já ho mám též a docela vzdoruje trávníkovým herbicidům. Letos hodně porostl holé ohniště, protože jsme kvůli suchu nepálili.
Ariwa, 12.12.2015
Tak jsem ji dnes pořádně ochutnal a nevím, co si mám myslet... Krásné tvrdé plody, nevadne, ale chuť je zvláštní - sladká, hořkomandlová, mdlá. Chybí troška kyseliny. Lépe chutnala při sklizni.
Jak využít roztok Sulky po moření česneku?, 30.11.2015
Nevyužívám nijak. Vyleju ho do trávníku. Mám ho jen cca 3/4 l.
Jak na puklice, 27.11.2015
Napadá mě Mospilan. Od vyrašení několikrát opakovat po deseti dnech. Asi by bylo dobré přidat smáčedlo.
Zazimování vinné révy, 25.11.2015
Teď na podzim vysazenou sazenici jen celou nakopčit. Pokud má už letorost (sázená na jaře), tak nakopčit a zbývající letorost můžete volně obalit několika vrstvami papíru.
Suchomilné květiny, 13.11.2015
Sice to je letnička, ale úžasná je svazenka zvonkovitá. Roste i na vyprahlých místech, kde kale neroste nic. Vysévá se přímo, kvete nádherně modře.
Co je to za ptáka?, 11.11.2015
Ořešník...
Co je to za nemoc?, 11.11.2015
Virové neštovice slivoně. Tenhle novější název mně ale připadá trošku přitažený za vlasy...
Co je to za strom?, 8.11.2015
Katalpa
Rajčata 2016, 7.11.2015
Síran zinečnatý, laboratorní chemikálie. Ve "Zboží" si zadejte "Síran zinečnatý" nebo "Zinci sulfas". Nebo se zeptejte v lékárně, pár gramů by mohli mít.
Rajčata 2016, 6.11.2015
Někde ve starší literatuře jsem četl, že rajčata jsou náchylná na nedostatek zinku. Vzniká chloróza, nejprve na starších listech. Žilnatina zelená, mezi žilnatinou světlejší místa. Což byl můj případ, každoročně. Ale tragédie to zase nebyla. Tak jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 6.11.2015
Letos jsem pro rajčata před výsadbou pohnojil síranem zinečnatým a bylo to znát (i když byl pro ně velmi příznivý rok). Žádné žloutnutí listů. Na podzim jsem likvidoval krásně zelené celé rostliny.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika