|
Příspěvky uživatele - 7.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sazeničky rajčat, 24.4.2014  Dekuji moc za reakci, budou to ty svilusky, prikladam fotku. Chtela jsem se postrikum vyhnout, ale zda se, ze mi ty potvory napadly cely balkon vcetne redkvicek a salatu...:-( |  | Sazeničky rajčat, 24.4.2014 Dobre, dekuji za radu :-) jeste otazka, mam je chranit i proti vetru? |  |
|  | Sazeničky rajčat, 23.4.2014 Dekuji moc za zpravu:-) taky jsem z Brna. Dobre, tak ja rajcata necham venku. Rikala jsem si, ze tam na ne mozna hodne fouka, myslim,ze jsem slysela, ze to rajcatka nemaji rady.. Tak jsem je na noc davala do tepla.
S tema sviluskama jsem mela pocit,... celý příspěvek > |  | Sazeničky rajčat, 23.4.2014 Bohuzel lupu nemam, ale zespodu listu sem tam male cerne tecky jsou.. :(a to je skvela zprava, ze kvetinky preziji, ven je teda zatim davat nemam? A ja vzdy, kdyzvykouklo slunicko, rychle vsechno nastrkala na balkon, aby si sazenicky zvykaly... |  | Tumbling Tom Red, 23.4.2014 Dobrý den, můžu se zeptat jakou zeminu jste použila?:-) |  | Sazeničky rajčat, 23.4.2014  Dobrý den, poradil by mi prosím někdo, jak mám pomoct těmto rajčátkám? Sazeničky v kelímku jsou na jižním parapetu, kde mají slunce od zhruba 10 do 15:00, ty v truhlíku jsou na západní straně, slunce od 15:00 do zapadu.
Letos pěstuji své sazeničky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|