|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím je nakažená tato hruška?, 5.7.2013 Vlnovník, už se tady o něm několikrát psalo. Použít přípravky proti roztočům.
Lída |  | Určení názvu bylinky?, 5.7.2013 Astrantia to rozhodně není. Souhlasím s p.Josefem i Janou - myslím, že to je Knautia macedonica (syn. Scabiosa rumelica) "Red Knight" ;-)) Lída |  |
|  | Něco stálezeleného na svah, 5.7.2013 Klidně můžete, huseník je nezmar, za chvíli máte z jedné růžičky polštářek a zakoření kdykoliv... Pokud je ten svah delší, mohla byste i namíchat zelený a panašovaný... ... celý příspěvek > |  | Něco stálezeleného na svah, 5.7.2013  Proč si to myslíte? |  | Choroba Brambor, 5.7.2013 Na ořechu antraknóza, na jabloni strupovitost. |  | Nemocná hrušeň, 5.7.2013 Nejsem si jistá, jen si tipnu - pokud jsou kraje listů křehké, mohla by to být bodruška hrušňová. Lída |  | Něco stálezeleného na svah, 5.7.2013 Rožec, mateřídouška, huseník, tařice, lomikámen, plazivé floxy... Lída |  | Jen si tak trochu postěžovat, 4.7.2013 Ďobanec od muchničky je potřeba hned potřít francovkou, udělá se jen flíček jak dvoukoruna, pokud svědí, potřít znovu. Mně se jinak udělá rudý flek jak dlaň... Lída |  | Jen si tak trochu postěžovat, 4.7.2013 Ano, cena cca 80,- Kč. Malá krabička, vypadá to jako masox. Lída |  | Jen si tak trochu postěžovat, 3.7.2013 Jarčo, cibule se vám nebude kroutit, když ji po vylezení přikrejete bílou netkankou, kterou sundáte na přelomu května/června. Uchrání vám cibuli před vrtalkou. Ta sežraná mrkev a chodby 8cm by mohl být hryzec :-((. Kamarádce na něj loni zabral... celý příspěvek > |  |
|  | Zná někdo toto květinu?, 3.7.2013 Mám ji na zahrádce v tmavě červené, kamarádka v bílé, růžová jí zašla... Tak proto to pro mne bylo jednoduché . Lída |  | Zná někdo toto květinu?, 3.7.2013  ...ještě fotka... |  | Zná někdo toto květinu?, 3.7.2013 Jarmanka, mívá asi 40cm, jsou od bílé přes růžovou po tmavě červené, chtějí vlhkou zem a spíš polostín, trvalka. Prý nechutná slimákům, ale u mne ji částečně ožrali. Lída |  | Choroba Brambor, 3.7.2013 Mirek má pravdu - použít Dithane, Novozir. Lída |  | Jen si tak trochu postěžovat, 2.7.2013 Taky je u nás móóc slimáků... Noví sousedi sekali trávu loni na jaře a pak až předvčerem... Jeden den jsem vysadila doma předpěstovanou majoránku, druhý den tam byly jen stonky :-(( - mrzí mne to, my ji moc rádi. Koupila jsem kelímek, udělala 6... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|