|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jehličnan ke vchodu, 27.7.2013 Při splnění všech vašich podmínek asi snad jedině umělá :-(( Lída |  | Brslen křídlatý "Compactus", 26.7.2013 :-)) vůbec nejste tele :-)), Picea = smrk, takže máte pravdu... Roste hodně pomalu, na sousední zahradě ho měl soused snad 40let, dorostl za ta léta slabé dva metry a šířku asi 1,2m. ... celý příspěvek > |  |
|  | Brslen křídlatý "Compactus", 26.7.2013  Tím "polosmrčkem" asi myslíte Picea glauca Conica ;-)) Lída |  | Najde se někdo, kdo pozná tuto houbu, 26.7.2013 Dala jsem do vyhledávače "vřeckovýtrusné houby" a podle fotek bych řekla, že je to Dřevnatka kyjovitá - dřevokazná houba, vyskytující se na pařezech listnatých stromů - tomu by rybíz... celý příspěvek > |  | Brslen křídlatý "Compactus", 25.7.2013 Ohledně toho bramboříku - lze, ale ne běžný pokojový brambořík. Jsou to nízké venkovní bramboříky, třeba Cyclamen coum, C.hederifolium - kvetou zjara nebo na podzim.
Na záhon dlouhý 2m se vám klidně dva keře vejdou, klidně bych tam "šoupla" i... celý příspěvek > |  | Určení rostliny, 24.7.2013 Některý z pepřinců (Peperomia). Lída |  | Višeň ztratila všechny listy, 24.7.2013 Pane sadaři Vlado, myslela jsem, že u višní se moniliový úžeh projevuje na větvičkách zvadnutím a zhnědnutím, uschnutím listů - alespoň u mne to tak bylo - ale listy nikdy neopadávaly, zůstaly viset uschlé na stromku?? Lída |  | Meruňka - co je to za chorobu, 24.7.2013 Jen tipuji - není tu foto : pokud jsou pouze na slupce, tak nevadí (vliv vlhkého počasí - něco jeko sazovitost), pokud jsou skrz slupku až do dužiny, tak by to mohl být projev monilie (postřiky na ni, odstraňovat suché větvičky... celý příspěvek > |  | Pěstování v ochráněných prostorech: vyšší růst, 23.7.2013 Tipla bych to na vyšší vlhkost, déle se tam udrží - větší zastínění. Lída |  | Chrizantéma, listopadka, doubek, 23.7.2013 Nevím o tom, že by existovala nízká mrazuvzdorná listopadka. Všechny nízké, které jsem kdy měla, vyžadují přezimování v bezmrazé místnosti (jedině dát do květináče a na zimu domů), maximálně mi na záhoně přežily dvě MÍRNÉ zimy.. Ty z obchoďáků jsou... celý příspěvek > |  |
|  | Rzivost až k uschnutí, 22.7.2013 U mne takto na rez hrušňovou reagovala Armida, napadené listí většinou úplně zhnědlo (nestihla jsem ji postříkat). Nové výhonky na koncích větví jsou normálně zelené., ale pohled na ni se smutný :-((
Pařížanka vedle ní je... celý příspěvek > |  | Názvy rostlin a keřů, 21.7.2013 Přišla jsem až teď, psala jsem si to nezávisle na p.Josefovi - 4) jsem nepoznala, 12) jsem si nebyla jistá, ale jinak to mám stejně, což mne těší :-)) Lída |  | Neznámá fialová rostlina, 21.7.2013 Květnatec Archerův - KUKY má pravdu... Lída |  | Neznámá fialová rostlina, 21.7.2013 ps - ale hlízy tedy nemá... |  | Neznámá fialová rostlina, 21.7.2013  Vrbovku chlupatou mám na zahrádce (z plevele se stala "okrasná kytka") - viz foto Lída |  |
 |
|
|
|