|
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 3.11.2013 Hlavně srovnávání ergonomického nářadí (původně poloprofi) s obyčejným (hobby a nejnižší cena) je vždy zavádějící.
Co takhle " Bahco PG-6100 plochý s T násadou "? To je totiž zase o třídu výše než Fiskars.
No a o třídu... celý příspěvek > |
 |
Lokalita školky vs cílová lokalita, 3.11.2013 ... a pěstitel-školkař může mít nakoupené podnože z jednoho a rouby z druhého konce republiky (či EU). |
 |
|
 |
Lokalita školky vs cílová lokalita, 3.11.2013 Asi bude nejlepší koupit si špičák bez založené korunky a dopěstovat si nejprve kmínek a pak založit korunku.o rok později. |
 |
Bubnová sekačka - pojezd, 2.11.2013 a co takhle vaselina prodávaná v tubách pro mazaání úhlových hlav křovinořezů? |
 |
Přilba k motorové pile, 2.11.2013 Chrániče sluchu od HQ jsou frekvenčně selektivní, takže v oblasti důležité pro srozumitelnost řeči tlumí méně a řev motoru od vysokých otáček více. V každém případě to není o úplném tichu, ale o tom, aby se stím dalo pracovat celý den. Používám je i... celý příspěvek > |
 |
Vylévaní močůvky na zahradu, 1.11.2013 Průmyslové odpadní vody není doporučeno, ale produkci z vlastní domácnosti si snad každý ohlídá. Za chvilku bychom mohli vyhazovat i statková hnojiva, protože nám někdo anonymní na netu tohle poradí,
Pokud chcete prodloužit dobu biodegradace, tak... celý příspěvek > |
 |
Vylévaní močůvky na zahradu, 1.11.2013 Zákonný rámec hovoří jasně, na trávník kal ze žumpy nepatří, fekálie se mají aplikovat na ornou půdu před jejím zpracováním například podmítkou. Zapracované fekálie a nebo sorbované do kompostu nesmrdí a neobtěžují okolí. Druhá věc je fakt, že bez... celý příspěvek > |
 |
Vylévaní močůvky na zahradu, 1.11.2013 mělo by to být do 48 hodin před orbou či rytím...
jinak kdykoliv v průběhu roku do kompostu
nikdy, kyž je půda nebo kompost zmzlý (nenasákavý). |
 |
Sjednocení řetězů Husqvarna a Stihl - jak na to, 31.10.2013 Tak nevím, nedělám něco špatně? Mám tři pily, sedm lišt a 14 řetězů. Asi dělám do včel, protože jako se u včelstva značí královna barevnou tečkou tak i já mám vše otečkované. Na liště barevná tečka a ve shodné barvě tečka na jednom zubu u... celý příspěvek > |
 |
Jak koření asijská hrušeň?, 31.10.2013 Strom kabelu neuškodí, zajímala by ho jen netěsná kanalizace. Problém je v tom, že v případě, že by bylo potřeba vyměnit kabel, tak by jste museli buď oželet stromek, nebo zapomenout na to jak se dá vyměnit kabel v původní trase a někdy v budoucnu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Odkôstkovač ovocia, 30.10.2013  a bevyšel by lépe nerezový tahokov než děrování laserem?
Ale stírání by muselo jít "po srsti". |
 |
Jak rozeznám Bohumila od Sychrova?, 30.10.2013 já myslel tu iformaci o tom že Sychrov je tmavší než Bohumil.
Návěsky by měly vydržet předpokládanou manipulaci, zeptejte se na ÚKZÚZ. Proto mám radši ty plastové připevňované drátkem, než papírovou návlečku z počítačové sjetiny. |
 |
Jak rozeznám Bohumila od Sychrova?, 30.10.2013 Pokud to máte od Bc, Vaňka, tak to máte na 100% správně.
|
 |
Jak rozeznám Bohumila od Sychrova?, 30.10.2013 udržovateli odrůdy Sychrov jsou :
Bc. Miroslav Vaněk, Horní Stakory 19, 293 06 Kosmonosy, tel.: 326 723 414, mobil +420 606 350 246
a
Ing. Jan Zima, Boženy Němcové 1262, 511 01 Turnov, tel.: 481 325 031
Ti by měli znát standardní... celý příspěvek > |
 |
Klece Jikov, 30.10.2013 Ono to asi bude tím, že ty co se mu nelíbí jsou natolik dražší, aby je držel skladem a pokud ty levnější skladem mít bude, tak se Vám je bude pokoušet prodat. Pokud vím, tak ty speciál mají řidítka ze silnostěnné hliníkové trubky a ty obyčejné... celý příspěvek > |
 |