Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durancie vysokokmen, 12.11.2013
nemyslel jsem to doslova jako "hned", ale jako "co nejdříve". Kácení bych nechal na počátek tlaku mízy a glyfosfátem natíral čerstvé rány. Myslím že v návoudu je psáno užití neředěného koncentrátu. Vyholování kmínku bych dělal po odkvětu na konci... celý příspěvek >
Hledani semenacku kastanovniku jedleho podle listu, 12.11.2013
Problémem kaštanovníku jedlého je jeho dvoudomost. Samičky se proto množí řízkováním. V HK je kaštanovníková samička například mezi domečkem a východem z podhodu křižovatky Dukelská×Střelecká×Karla IV. Samečka jsem také někde v HK viděl, ale... celý příspěvek >
Durancie vysokokmen, 12.11.2013
Akát je potvora invazivní, protže si uvolňuje prostor produkcí jakéhosi herbicidu v oblasti svých kořenů. Čím dříve jej začnete likvidovat glyfosfátem, tím lépe. Pokud chcete mít ovce, pak na výšce kmínku nešetřete, stejně Vám to buď vypasou nebo... celý příspěvek >
Fotky nekolika neznamych naletovych drevin ze zahradky, 11.11.2013
5. je Kalina pražská, má drobnější listy a podle velikosti cihly ve zdi to je na 99%.
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013
když odbočím, jarní osení na velikonoce jsem nakličoval vodou převařenou ohřevem v mikrovlnce a vyklíšilo normálně. Videopokus se dá sfalšovat ošetřením políčka herbicidem jako je Stomp. Stejně tak jako videopokus o uvaření vajíčka na tvrdo... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 11.11.2013
Naprostý souhlas pane Wimpi. Jen bod 3) nahrazuji snahou sázet v den vyrytí nebo den následující. Pak je postačující to prolití po nebo během výsadby. Každý zná svou zeminu nejlépe, jestli stačí hutnění proléváním nebo je nutno i ušlápnout pro... celý příspěvek >
Při podzimním přesazování peckovin (tedy i broskví) hrozí naskládání více chyb než na jaře. Na jaře vám nehrozí předčasné odlistění, vyrývat ze školky můžete až když půda rozmrzne. Ve školce si nekoupíte stromek který započal rašení a pak uvadl ale... celý příspěvek >
Rezistence - mýty a fakta, 11.11.2013
Odkud jste paní Lído? Nedalo by se k Vám dojet nařezat rouby?
Nejhorší kombinace je vyrýt napodzim a sázet na jaře. V ostatních případech se mi ujalo vše na 100%, takže nemohu soudit, co je lepší.
Odrůdy okrajové polohy, 11.11.2013
Máme je nedaleko Holovous v 286 m n.m.Bpv. Zrají tak týden po těch na Pálavě.
moje zkušenost je, že doba od vyrytí do nasázení musí být co nejkratší. Na podzim je nebezpečí, že až rašení/nerašení na jaře ukáže, že stromek stál týden někde s kořeny přehozenými jen hadrem či igelitem. Tohle dobou běžněmnozí přesazují/školkují... celý příspěvek >
Pokud přesazuji ze školky na cílové stanoviště a stromek "cestuje" tak 48 hodin, je jedno jestli přesazuji po opadu listí nebo před jejich rašením. No možná je lepší stříhat rovnou na cílový počet oček než s rezervou "o 5 oček na každém výhounu... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 11.11.2013
Pro mne je nejkonfortnější rytí, když ryje manželka. Proto jsem jí pořídil Fiskars. Sám používám Bahco. No, pro tchýni zatím ještě nikdo rýč nevymyslel, to by musel být takový, který ryje sám a ještě dojde domů servírovat tu kávu k televizi.
Vinohradnicke broskvone, 11.11.2013 Obsahuje fotku
Mimo jednoduchosti získání stromku z pecky mají V.B. i nějaké další jedinečné vlastnosti? Vaše plody mají běžně takhle málo dužiny, nebo je to absencí probírky? S.
Úprava malotraktora, 10.11.2013
nejjednoduší úpravou je nákup sulky ale Vy asi myslíte předělávku jako bylo Vari-Quatro, jenom základem by bylo Vaše Agzat. Pro přestavbu je dobré, aby váš stroj měl diferenciál, jinak zjistíte, proč v Libicích upustili od výroby verze Quatro.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika