Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí velkoplodá - jak se bráníte Šarce (PPV), 24.11.2013
No, asi pracovišť, kde budou vybaveni na testování metodami PCR a ELISA bude vícero. Málokteré však bude mít vlastní srovnávací infikovaný vzorek. Pokud Vám někdo z krajanů nepoví přímo konkrétní pracoviště, zeptal bych se na VÚRV Piešťany, VÚOOD... celý příspěvek >
Jedná se o plevel?, 24.11.2013
souhlas. Takový kopr v jahodách mi nevadí, ale v petrželi je plevelem. Brutnák v bramborách mi nevadí, v jahodách ale vadí,... Podobně soprýš, hgledíky, sléz,...
Domácí velkoplodá - jak se bráníte Šarce (PPV), 23.11.2013
Já mám obě zahrady dosud čisté, bez PPV a tak se mi testování i karanténní opatření určitě vyplatí. Tedy i to, že sousedům udělám zdravé stromky zadarmo či jako sousedskou protislužbu.
První rok vinné révy, 23.11.2013
Protože budeme zateplovat fasádu, nařízkoval jsem si odrůdy co se u ní nacházejí a mám je nyní zakořeněné ve školce. Mají jednoleté výhony. Protože daný řádek ve školce bych potřeboval zrušit, prosím o radu jestli je přesadit nyní nebo kontejnerovat... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 23.11.2013
Marunke je odrůda vnímavá na PPV tak si matečnici občas nechám zkontrolovat (když posílám vzorky, přidám jeden z matečnice). Dokud neporušíte kořenový systém, nepodrůstá, ale stačí začít vyrývat výmladky v nevhodnou dobu a je to jako když si... celý příspěvek >
Vápnění trávníku, 23.11.2013
pokud vám ten vápenný hydrát zbyl, je to nejekologičtější likvidace takovéhoto odpadu. Jestliže ale chcete pečovat o trávník, pak za 1/4 ceny nebo levněji se dá koupit dolomitický vápenec, který mimo vápníku obsahuje i hořčík (a ten je pro... celý příspěvek >
Brambory bez klíčku, 23.11.2013
Konzumní brambory nejsou ošetřeny proti klíčení. Jednodušší je mít klimatizované sklady s řízenou atmosférou.
Brambory bez klíčku, 23.11.2013
infekci neřešte. pokud máte sadbu z jednoho zdroje, mívá stejný zdravotní stav. Pokud je zdravá, není co přenášet, pokud je nemocná (virová zakrslost apod.) na nějakém tom promíchání infekce nesejde.
Brambory bez klíčku, 22.11.2013
ne. to nedá rozum. Pokud má klíček dost vlásečnicového obrostu a opatřně ho zasázíte bez brambory, taky vypěstujete zdravou rostlinu a velikost hlíz závisí na výživě z kořenů a nikoliv na tom, jak velká byla původní hlíza, jestli jste ji... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 22.11.2013
mám na nich většinu stromků. Co konkrétně by jste potřeboval vědět?
Úprava malotraktora, 21.11.2013
zkuste pokoukat vedle, jestli náhodou nechcete stavět neco jiného...
Přeroubování starší jabloně, 21.11.2013
To co chcete přeroubovat již není v takové kondici, aby to mělo nějaký smysl.
Brambory bez klíčku, 21.11.2013
a u dnešních velkopěstitelů jste se setkal s krájením, aby osázeli větší plochu menším počtem hlíz?
Brambory bez klíčku, 21.11.2013
důvody k vylamování jsou různé. 1) nemůžete ranné odrůdy sázet s vytaženýmo přerostlými klíčky, proto je včas vylomíte a necháte na světle narůst nové pevné ze spících oček v téže jamce. 2) pokud raší pouze jedno očko, vylomením klíčku... celý příspěvek >
Borůvky kanadské, 20.11.2013
Basacote Plus 6M a Plantacote profi 12M jsou profi-balení určrená pro zahradnictví a podobné provozy. Balí se pouze velkospotřebitelská balení 25 kg a polybag (1 tuna).
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika