|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Materiál na drenáž do květináče pro borůvky, 2.12.2013 Dolomit je to nejhorší, co můžete zvolit. Keramzit je dobrý, pokud byl tak rok omoklý deštěm, aby se zněj vyhasilo a vyplavilo volné vápno. Mnohem lepší variantou je klasický křemenný kačírek s hrubým štěrkopískem. Já osobně bych zvolil buď hrubou... celý příspěvek > |  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 1.12.2013 Pane.55.16. Není tak důležité, co Vám podle vzhledu k brouskům něco napíše, jako to, jak se chovají při práci.
Pokud je na brousku ve tvaru na kosu vidět stopy strojního obrábění, pak bude přírodního původu. Carborundový se dělal ve formě přímo... celý příspěvek > |  |
|  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 1.12.2013  Na snímku dávám to čemu říkám Belgický mramor. Jemnost je asi 8000 a protože tvrdé zrno je v měkkčím tmelu, při mokrém obtahování se tvoří velmi jemná brusná/leštící pasta.
Ad dva brousky na kosu se požívá ten hrubší jen po naklepání pro srovnání... celý příspěvek > |  | Kolecko Avenberg Werner XL, 1.12.2013 V papírech má sice to co jsem koupil u Landsmana nosnost jen 100 Kg, ale i mám fyzicky ověřeno, že to uveze 200 kg brambor pokud to obsluha utlačí. |  | Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 1.12.2013 Ono to spíše bylo tak, že jsem to tak používal aniž bych uvažoval jak to funguje. Toho DV bylo tak za 1Kč a přemýšlet jestli ušetřím tento peníz a budu hledat psí lejno, jak uvádí zase jiný zaručeně funkšní návod. |  | Úprava malotraktora, 1.12.2013 V jednom sousedním vláknu je docela dobře shrnuto, proč Quatro záhy přestali vyrábět a proč přestaby na kloubák jsou stále častější, ačkoliv firemně nebyly nikdy uvedeny na trh.
Ohledně ucycení k DSK317 máte možnosti, jestli užít firemně vyrobené... celý příspěvek > |  | Kolecko Avenberg Werner XL, 1.12.2013 Už přes rok mám hospodářské kolečko 180 l od Landsmanna, jehož komponenty jsou vyrobeny v čechách a na slovensku.
Jsem naprosto spokojen...
|  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 30.11.2013 To plastové udělátko s trvrdokovovými plátky je dobré pro broušení nožů s příslušným úhlem na břitu. Výhodou je jednoduchost použití, nevýhodou, že je velký úběr materiálu a bez vyhlazení - řezná hrana pod silnou lupou či mikroskopem vypadá jak... celý příspěvek > |  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 30.11.2013 Křída jako síran vápenatý má korozivní vlastnosti vůči některým druhům oceli proto ji nemám rád. Lepší je použít měkký bílý vápenec (CaCO3), dolomit nebo mastek pro vytvoření brusné pasty z obrusu. Slyšel jsem to i s bentonitem, ale to jsem... celý příspěvek > |  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 30.11.2013 To jste geniální, já neznám univerzální ostřící nástroj na všechny druhy ocelí a všechny úhly ostření co máme doma. Kolečkové orovnávače dělají úhel většinou 30° pro často levné odolné nože. Fiskars dělá 20°. Pro úhly pod 15° pak není jiná cesta než... celý příspěvek > |  |
|  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 30.11.2013 Belgický kámen je ještě jemnější než tyto velmi kvalitní kameny přírodního původu získávané na území bývalého Československa. Některé z nich neměly název geologický, ale podle jména lomu nebo závodu, kde se vyráběli. Velkou výhodou přírodních brousků... celý příspěvek > |  | Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 29.11.2013  Já Vám asi neporadím, moji krtci jsou zbabělí, požerovou pastu zkonzumují do tří dnů a DV na ně působí do dvou týdnů. Letos to nemohu ověřit, nemám dostatek krtků pro srovnávací pokus. Jediné co vím, že ultrazvukový solární plašič přímo milovali a... celý příspěvek > |  | Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 29.11.2013 No, pro hnojení není nutné kosti nutně mechanicky drtit ale dají se přidávat do roztopených kamen. Pak máte popel s vyšším obsahem fosforu, procento vápníku se téměř nezmění a draslíku je méně. Pro spalování jsou lepší syrové kosti, obsahují více... celý příspěvek > |  | Top taste medzi orechom?, 29.11.2013 asi jsem to špatně pochopil a odpovídal na to, že stomek třetím rokem po výsadbě nemá dostatečné přírůstky a současně ještě nenastoupil do plodnosti, která by byla příčinou zpomalení dlouživého růstu. |  | Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 29.11.2013 Sušina z moči je nejbohatším zdrojem fosforu. Proto je močový kámen tak špatně rozpustný. Zkuste hledat, pane Ferdo, větu "Hennig Brand(t) (1630–1710) byl neúspěšný německý kupec a amatérský alchymista, který jako první objevil prvek fosfor v roce... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|