Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prořezat švestku teď?, 2.3.2012
Ke švestce se nevyjadřuju, na tu je tu tolik názorů, že sám nevím kdy. Třešeň - pokud je to ta vpravo, by asi chtěla snížit. Dělám to tak, že když jsou třešně zralé, uříznu celou větev na vhodné rozvětvení. Brigáda to na lavičce obere a jsou zabité... celý příspěvek >
Růže a strom, 2.3.2012
Někdy takhle vídám i plané růže v přírodě, vypadá to hezky, ale pokud počítáte s nějakou úrodou z té jabloně, hodně si ztížíte sklizeň. Hanča
Špatny amarilis, 1.3.2012
Takhle jsem pěstobval Amarylisy roky, vždy pár listů, binec ze slupek a nic. Vyřešil jsem to ale velmi dobře, Amarylisy nepěstuju a stránku v katalogu s Photoshopovými květy přeskočím. K odpovědi výše. Když tazatelka za týden cibuli takhle... celý příspěvek >
Prořezat švestku teď?, 1.3.2012
Pane Paľo, neměl bych Vás okřikovat, ale Váš způsob diskuse mi poměrně vadí. Nemáte žádné oprávnění vyzývat oponenta, k důkazu, kolik čeho sklidil. Ostatmě nemáte žádný nástroj k tomu, zjistit skutečnost. Ta otázka deklasuje vaši věrohodnost. A tak... celý příspěvek >
Hokkaido - jaké má nároky na teplo?, 29.2.2012
Hokkaida pěstuju úspěšně v téměř 600m n. m., navíc v mrazové kotlině. Předpěstované sazenice sázím samozřejmě po "zmrzlých", no a pak už v pohodě rostou a plodí. Hanča
Muškatelka a krvavka, 28.2.2012
Solanka.
Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012
Teď už s nimi nehýbejte, máte poučení pro příští rok. Hlouběji být mohly, ale nic dramatického se nestalo. Jen pro sázení sazenic, nesnažte se to dohnat při sázení a neutopte rostliny. Papriky nejsou rajčata a nemají to moc rády.
Postřehy z prvního uzení, 26.2.2012
Ten česnek bych úplně nezatracoval. Jistě poměr 270 g česneku k 800 g soli je velká dávka. 20 kg masa jsem už neudil dlouho, ale stačilo by nějakých 5 -9 stroužků rozlisovat a promíchat se solí když se solí nasucho. Přece jen stopa česneku v uzeném... celý příspěvek >
Předpestováni salátu, 26.2.2012
No právě proto to složité je. To že vyklíčí je jen malá část úspěchu.
Hrušně, 26.2.2012
Takovou Solanku byste k plození za čtyři roky po výsadbě nepřinutil ani s bubínkem a chřestítky. A odrůdu tazatel nenapsal.
Svrašťování kořenů orchidejí, 26.2.2012
Znamená to, že rostlina má dostatek nových kořenů a staré podstupně odstavuje. Mohou tak vypadat měsíc nebo půl roku, než uschnou. Pak se mohou odstranit. Pokud to dělají všechny kořeny, pak je nejpravděpodobnější umístění v suchu. Zkuste rostliny... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 25.2.2012
Podle mých zkušeností se zejména papriky chovají při klíčení velmi pošetile. Někdy klíčí rychle a zdravě, jindy se musí povytahovat pohledem. Neosvědčilo se mi klíčení v perlitu. Nejlépe klíčily ve výsevním substrátu z Agro CS. Jinak ostatní vlivy... celý příspěvek >
Slepice - jaký druh?, 25.2.2012
Pořiďte si nějakého hybrida, např. Dominant. nabízí je řada firem a několikrát v roce rozvážejí po vsích. Zeptejte se v okolí až u někoho uvidíte oranžové slepice nepravidelně zbarvené, odkud je má.
Sazenice okurek - vyhodit?, 23.2.2012
Proč by měla být neseriozní? Nejde o návod na produkční pěstování, ale o pokus zachránit předčasně vysetou okurku. Jen proto, že pochybujete, v r. 2000 jsem 2. února vysel okurku Minisprint. Do dubna lezla po zácloně, 19.4 šla do skleníku. Doma jsem... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 22.2.2012
Tak jednak nevíme, jakou technologií ta lopata je vyráběná, může to být lisování za tepla a to už je druh kování. Druhak Wurth přece jen je jakási značka, takže úplnej papír to asi nebude. Třeťak na pohled to vypadá docela solidně. A přivádět... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika