Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 12.3.2012
Přepichuju do skleníkové zeminy s trochou rašeliny. Není to tak vysychavé.
Co vaše réva? (2012), 11.3.2012
Škody po zimě. Na maximo-min.teploměru naměřenio -25. Krystal u západní zdi bez problémů. Somerset u jižní zdi zdá se taky, oba zcela bez krytu. Beloe čudo ve skleníku - silně narostlo, dlouhý asi 3 m výhon pod hřebenem. Celé jsem to ustřihl, bylo to... celý příspěvek >
Bazalka, petržel a jiné bylinky, 11.3.2012
Na fotce je vidět nic. Jestli nemáte jiný zdroj, vyražte do parku na procházku s pytlíkem a lopatkou, najděte kde bydlí krtek a trochu si odneste domů. Je to obvykle drnovka zpracovaná krtkovými drápy, má jemnou strukturu. Smíchjete to v poměru asi... celý příspěvek >
Bazalka, petržel a jiné bylinky, 11.3.2012
Mate recht, taky to tak dělám. Je to pohodlnější a jistější, než to sít doma. Koupený trs rozdělím do větší nádobky s hlinitou půdou a je to ok. Dělám to i se šnitlíkem, když přežije, jde příští rok na záhon na rekreaci.
Problem Brix, 10.3.2012
Do servisu.
Jak na zeleninu pro miminko?, 9.3.2012
Hnůj je potřeba dávat s předstihem, aby jej zemní žoužel mohla zpracovat. proto se hnojí zpravidla napodzim. Trochu popela to asi snese, ale lepší je jej zkompostovat.
Hrušeň Dicolor, 7.3.2012
Ne díky zákazu vypalování, ale z důvodu snižování stavů včelstev včely medonosné. Mají menší potravní konkurenci.
Prořezat švestku teď?, 5.3.2012
Jenamater. Četl jste dobře to,  s čím polemizuji? Já nemám nic proti srážení ořechů bidlem, doma jsme to běžně dělali. Žádné větve jsem přitom neulámal. A vím o tom, že se říká, když se ořechu "naklepe", tak příští rok zarodí. Mám problém s... celý příspěvek >
Okus stromu - ořešáku, 5.3.2012
Škoda ho nebude, škoda ho je. Vykopat.
Řez - poraďte, 4.3.2012
Opravdu asi vypuklo jaro. Na rozdíl od jedné čtenářky, která tak soudí podle květu rostlin, já to odvozuji od zvyšujícího se počtu příspěvků o řezu - čehokoliv - zde na fóru. 
Roundup, 4.3.2012
Jednoduchou úvahou lze odvodit, že pokud glyfosfát není odbouratelný, pak při těch tunách, které se každoročně vystříkají už by tu dávno byla poušť. Mimochodem, gylofsát  to asi není, leda by to byl nějaký nový přípravek.
Celer - hloubka přepichování, 4.3.2012
Já to přepichuju, až když se mi to podaří chytit do štipce, mám nemotorný prsty. Ale mám zkušenost, že celer není choulostivý, i když se přepíchá nedbale, většina rostlinek se chytí. Ale dvakrát přepichovat je potřeba.
Černoplodé maliny, 3.3.2012
Stejně jako maliny, rodí na loňských výhonech. Odplozené uschnou a ustřihnou se buď na podzim, nebo zjara.
Prořezat švestku teď?, 3.3.2012
To asi máte pravdu, bude to z tohoto hlediska jedno, snad i lepší. Akorát tam nebude ten princip polovičního průměru osy, který je doporučovaný. Respektive, když jej tazatel dodrží, moc velkej kus asi neuřízne.
Prořezat švestku teď?, 2.3.2012
Trochu nepatrné polemiky s panem W. Ovoce v oblacích rodí asi každá stará třešeň, pokud to není něco speciálního. Takže tazatele bych až tak neodsuzoval. Že to po řezu nebude pěkné je pravda, ale o krásu tu asi až tak nejde, že. Důležité je nějak... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika