Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže a mráz, 27.3.2012
Nechte to tam. Bude to hezčí.
Moze nevykvetly petour na kompost?, 26.3.2012
Pan Vysloužil to poněkud idealizuje. Když se v deštivém roce podívám na zeleninový záhon, mám pěťourovražednou náladu. S tím Stompem bych to zkusil, ale jak hledám, malé balení nalézt nemohu a kanystr si kupovat nebudu.
Hyacinty - zalevat?, 25.3.2012
Ty které jsou venku jsou ok. Ty které venku nejsou, trpí nějakým nedostatkem. Takto nelze vymyslet jakým. Obecně cibuloviny v květináčích rychleji odkvétají a zatahují. Zejména botanické druhy. Mají rády chladno v době květu.
Řez meruňky, 25.3.2012
Tak to by mne taky zajímalo. Jde o typický košťatovitý růst peckovin, který stromek udělá po pečlivém výchovném řezu. Ne jako v knížce, hezky kulovitě, ale vzhůru do nebes s vidličnatým rozvětvením, jako na fotce. Jsem jedno ucho, kdo to dokáže... celý příspěvek >
Česnek a mrazy, 25.3.2012
Víte, mně připadá, že jste nějak zbytečně úzkostlivý, pokud jde například o ten česnek. Je to stepní rostlina, přizpůsobená na velké zimní mrazy a horké léto, stejně jako ostatní cibuloviny. Mráz česneku v zemi nevadí. Není třeba mít obavy, zda se... celý příspěvek >
Hyacinty - zalevat?, 25.3.2012
Ty rostliny už postupně zatahují a připravují se na období klidu. Jestli jste je opravdu zasadila a vůbec nezalévala, byly tedy v suchu, nemohly zakořenit a řádně vegetovat. Když už u cibulovin listy žloutnou, žádné zalévání jim nepomůže, naopak... celý příspěvek >
Česnek a mrazy, 25.3.2012
Inu většina rostlin je zkonstruována tak, že dokáží prorazit hlínu a dostat se na povrch. Od semínek velikosti maku.
Salát k rychlení, 25.3.2012
Samozavlažovací truhlík, do kterého si koupíte 3 sazenice. Jestli ten balkon je zasklený, šlo by to už teď. Jinak podle klimatu u vás. Na nějakou trvalou produkci by to asi nebylo.
Hyacinty - zalevat?, 24.3.2012
A jak mají ty květy a listy vyrobit, když nemají vodu? To nejsou kaktusy, ostatně ani ty zcela bez vody nerosotou.
Růže ujme se?, 22.3.2012
Jestli se ujme je věštba. Za zkoušku nic nedáte. Zasaďte do zahradní zeminy s trochou rašeliny až po spodní výhonek. NE do kupovaného substrátu. Nic neřezejte, oberte okvětní lístky, šípek nechte. Bylo by dobré dát ji na místo se spodním teplem.... celý příspěvek >
2. rok hrušeň Konference, 19.3.2012
Jen by mě zajímalo, co jako na tom chcete střihat. Máte pocit, že toho narostlo nějak moc? Je vidět, že řez při výsadbě byl proveden zcela v intencích zdejších rádců, totiž tak hluboko, že stromek měl potíže vůbec vyrašt. A vysoká poloha v kombinaci... celý příspěvek >
Poraďte odrůdu bílých tulipánů, 13.3.2012
Nemíchejte sem politiku, já to taky nedělám. Ty staré zlaté byla tak trochu ironie. I když tenkrát stál benzín 2 koruny a s rodiči dělníkem a úřednicí jsme si ten relativně zbytečný výlet mohli dovolit bez odříkání. Dnes stojí benzín tolik, že do... celý příspěvek >
Kdysi v starých zlatých časech, kdy dálnice mezi Prahou a Brnem teprve vznikala, jezdili jsme po ní bez poplatků zjara do Průhonic. VÚOZ tam měl sbírku tulipánů a za mírný poplatek se tam mohlo koukat. Jen rovné pole a záhony s tulipány označené... celý příspěvek >
Já s Vámi budu trochu nesouhlasit. Tazatelku zjevně zaujala plocha tulipánů. Velké plochy jarních cibulovin jsou velice působivé. Ten pásek nebude působit tak bohatě. Já bych navrhl záhon založit, třebas i postupně a na sjednocení povrchu použít... celý příspěvek >
Poraďte odrůdu bílých tulipánů, 12.3.2012
Dávat tulipány do štěrku asi není dobrý nápad, pracnost při kultivaci bude obrovská. Představuju si to takto. Na podzim, případně velmi brzy zjara na osazený záhon nasypete štěrk. Aby kultura prosperovala, musí šlechtěné tulipány každoročně ze země.... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika