|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejchutnější rajčata, 2.7.2012 Trochu přece jen vadí. Vzhledem k poloze nejsem schopen vypěstovat rajčata v přechodném období. I když je považuju do jisté míry za sezónní zeleninu (v zimě mám radši zelí), přece jen hlavně zjara a počátkem léta je koupit musím. A zvláště zjara to... celý příspěvek > |  | Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 2.7.2012 Paní Lída má recht. Asi bych doporučil ty Giganty, dají se dobře skladovat a zvířatům chutnají. V létě to může být salát, nebo nějaké zelí. A pak ty zrniny. |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 2.7.2012 Mně fascinuje ta drzost současného vědeckého výzkumu. Oni roky šlechtí stejně velké, stejně červené, stejně tvrdé a jánevímcoještě stejné rajče, aby to hypermarkety mohly snadno prodávat, aby se to dalo posekat kombajnem a přestálo to cestu z Tunisu... celý příspěvek > |  | Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 1.7.2012  Brokolice Fellow. |  | Jak se daří ženichovi a nevěstě?, 1.7.2012 Před lety jsem nevěstu i ženicha taky pěstovala, měla jsem je objednané na inzerát a tak jsem dostala i návod na pěstování. Bylo tam, že potřebují vápenitou půdu, při sázení jsem do každého květináče měla dát usušenou nadrcenou skořápku z jednoho... celý příspěvek > |  | Neznáma trvalka, 30.6.2012 Sléz pižmový, Malva moschata. Hanča |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 29.6.2012 Nejde o to, co si kdo myslí, ale co je objektivní skutečnost. To co se objeví v diskusích může mít velmi mizivou platnost a nelze to zobecňovat. Nevíme nic o "postiženém" majiteli rostliny, nevíme jak, v čem to pěstuje, jak a čím to hnojí, případně... celý příspěvek > |  | Nízká alkalita ale zároveň vysoké pH, 28.6.2012 Sodu jsem myslel obojí, pro Vás by asi byl lepší hydrogenuhličitan jak píše kolega dole. |  | Modrá skalice ano či ne?, 27.6.2012 HCl je kyselina chlorovodíková, obchodním názvem kyselina solná a koupíte ji v nějaké "technické " drogerii, tam kde mají jen osum regálů řasenek ji nehledejte. Spíše se tady ale doporučuje používat kyselinu sírovou, přečtěte si bazénové příspěvky.... celý příspěvek > |  | Zababceny muchovnik - co s nim?, 27.6.2012 Jestli jste jej stříkal sprejem z bombičky, neurazil se, ale spálil jste ho tím. |  |
|  | Zakalená zelená voda, 27.6.2012 Chlornan je Savo, resp. Savo je chlornan. Nemusí se pro něj do vodárny, stačí drogerie, ale je to dražší oproti Vámi uvedené ceně.. |  | Hlávkový salát, 26.6.2012 Nijak. Známí mohou být rádi, že mají salát bez chemie. Slimáky si vydrápou sami. |  | Kdy zaštipovat vrcholky rajčat ve skleníku, 25.6.2012 Musíte se naučit rozeznávat, co je vegetační vrchol a co boční výhonek, zálistek. Zálistky se vyštipují, nebo vylamují, vrchol se zaštípne koncem sezony, nebo po dosažení určité výšky. Něco si ktomu najděte, je toho tu několik habadějů. Nevyštípejte... celý příspěvek > |  | Poradíte mi s identifikací rostlin?, 24.6.2012 Na posledním obrázku mi to jako kokořík nepřipadá. Podle těch tmavých květů tipuji spíš na něco vstavačovitého. Hanča |  | Co se děje s floxy?, 24.6.2012  Dokážete prosím poradit, co se stalo s mými floxy? Rostly na jednom místě v plném zdraví nejméně 20 let. Loni se začaly některé lodyhy takto deformovat. I když jsem všechny poškozené odstranila, choroba (nebo škůdce?) se objevuje stále znova.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|