Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 2.7.2012
Trochu přece jen vadí. Vzhledem k poloze nejsem schopen vypěstovat rajčata v přechodném období. I když je považuju do jisté míry za sezónní zeleninu (v zimě mám radši zelí), přece jen hlavně zjara a počátkem léta je koupit musím. A zvláště zjara to... celý příspěvek >
Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 2.7.2012
Paní Lída má recht. Asi bych doporučil ty Giganty, dají se dobře skladovat a zvířatům chutnají. V létě to může být salát, nebo nějaké zelí. A pak ty zrniny.
Nejchutnější rajčata, 2.7.2012
Mně fascinuje ta drzost současného vědeckého výzkumu. Oni roky šlechtí stejně velké, stejně červené, stejně tvrdé a jánevímcoještě stejné rajče, aby to hypermarkety mohly snadno prodávat, aby se to dalo posekat kombajnem a přestálo to cestu z Tunisu... celý příspěvek >
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 1.7.2012 Obsahuje fotku
Brokolice Fellow.
Jak se daří ženichovi a nevěstě?, 1.7.2012
Před lety jsem nevěstu i ženicha taky pěstovala, měla jsem je objednané na inzerát a tak jsem dostala i návod na pěstování. Bylo tam, že potřebují vápenitou půdu, při sázení jsem do každého květináče měla dát usušenou nadrcenou skořápku z jednoho... celý příspěvek >
Neznáma trvalka, 30.6.2012
Sléz pižmový, Malva moschata. Hanča
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 29.6.2012
Nejde o to, co si kdo myslí, ale co je objektivní skutečnost. To co se objeví v diskusích může mít velmi mizivou platnost a nelze to zobecňovat. Nevíme nic o "postiženém" majiteli rostliny, nevíme jak, v čem to pěstuje, jak a čím to hnojí, případně... celý příspěvek >
Nízká alkalita ale zároveň vysoké pH, 28.6.2012
Sodu jsem myslel obojí, pro Vás by asi byl lepší hydrogenuhličitan jak píše kolega dole.
Modrá skalice ano či ne?, 27.6.2012
HCl je kyselina chlorovodíková, obchodním názvem kyselina solná a koupíte ji v nějaké "technické " drogerii, tam kde mají jen osum regálů řasenek ji nehledejte. Spíše se tady ale doporučuje používat kyselinu sírovou, přečtěte si bazénové příspěvky.... celý příspěvek >
Zababceny muchovnik - co s nim?, 27.6.2012
Jestli jste jej stříkal sprejem z bombičky, neurazil se, ale spálil jste ho tím.
Zakalená zelená voda, 27.6.2012
Chlornan je Savo, resp. Savo je chlornan. Nemusí se pro něj do vodárny, stačí drogerie, ale je to dražší oproti Vámi uvedené ceně..
Hlávkový salát, 26.6.2012
Nijak. Známí mohou být rádi, že mají salát bez chemie. Slimáky si vydrápou sami.
Kdy zaštipovat vrcholky rajčat ve skleníku, 25.6.2012
Musíte se naučit rozeznávat, co je vegetační vrchol a co boční výhonek, zálistek. Zálistky se vyštipují, nebo vylamují, vrchol se zaštípne koncem sezony, nebo po dosažení určité výšky. Něco si ktomu najděte, je toho tu několik habadějů. Nevyštípejte... celý příspěvek >
Poradíte mi s identifikací rostlin?, 24.6.2012
Na posledním obrázku mi to jako kokořík nepřipadá. Podle těch tmavých květů tipuji spíš na něco vstavačovitého. Hanča
Co se děje s floxy?, 24.6.2012 Obsahuje fotku
Dokážete prosím poradit, co se stalo s mými floxy? Rostly na jednom místě v plném zdraví nejméně 20 let. Loni se začaly některé lodyhy takto deformovat. I když jsem všechny poškozené odstranila, choroba (nebo škůdce?) se objevuje stále znova.... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika