Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nůž, 22.12.2012
Nůž si něčím zapřete proti otáčení. Ideální je použít golu - fajfku, je dostatečně dlouhá. Pokud nemáte, použijte obyčejný klíč nastavený třebas kouskem trubky. Zapřete nůž a trhem zkuste povolit. Musí to jít, zarezlé to není, jen strojně dotažené.
Nůž, 22.12.2012
Grafitová vazelína je dobrá, ale musí se použít při montáži, teď to je k ničemu. Rady už jste dostal, jen se ujistěte, že povolujete na správnou stranu.
Naložení uzeného masa, 16.12.2012
Dvě poznámky. Když sem píšete, určitě dokážete i číst. O uzení jsou zde romány, proč jste si to napřed nepřečetla a případně se nezeptala před akcí? Deset palic česneku na 10 kg masa mi vychází jedna palice na kilo. Jakkoliv mám česnek rád, toto... celý příspěvek >
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 2.12.2012
Zdravím vespolek. Mám na to stejný náhled jako Vy. S malým rozdílem. Problém nevidím ve zkušenostech, na agromanuálu je podrobný popis, ale v možnosti nákupu přípravku. Nenašel jsem jakýkoliv zdroj, kerý by nabízel balení menší než 5 litrů a to... celý příspěvek >
Douzení párků a kupovaných klobás - jak na vůni a chuť?, 26.11.2012
Myslím, že s tím nic moc nenaděláte. Již vyuzenou klobásu je nejlepší opéct nad dřevěným uhlím. Dlouhým douzením se jednak vysuší a chutě a kouře se začnou "prát", takže výsledná chuť nebývá podle očekávání. Ještě přijatelné je jak uvádíte ohřátí -... celý příspěvek >
Škůdci na listech salátu, yzopu, bazalky, 18.11.2012
Podle mě to vypadá na třásněnky, podívejte se, jestli někde na rostlinách nejsou droboučcí hmyzíci vypadající jako úzké černé čárečky (snadno se dají přehlédnout). Bohužel neporadím, co s nimi na bylinkách, na pokojové kytky se dá použít něco... celý příspěvek >
Udírna a uzení bez problémů, 16.11.2012
Váš postup vypadá lákavě. Ale nezdá se mi, že by kusy masa o váze 1,25 kg byly proleželé za 10 dnů. Vzpomínám, že kdysi dávno - ještě byla na živu moje babička - se zabíjelo v zimě, nakládalo taky nasucho a trvalo to 6 týdnů. Ovšem pokud to máte... celý příspěvek >
Zelená stěna v interiéru (ne hydroponie), 13.11.2012
Puklice mi právě jedno anthutium zlikvidovaly. Šáchor je fajn kytka, ale pokud se mu opravdu dobře daří, začne kvést  - a pak by v kanceláři nemohl pracovat nikdo se sennou rýmou nebo s alergií na pyly vůbec, protože tenhle... celý příspěvek >
Technika orby, 11.11.2012
Nemám tolik zkušeností ale snad trochu pomohu. Základ jsou naostřené náklady. Podle zkušeností všech je problém s nožovými krojidly v zeleném hnojení. Seřízení pluhu udělejte znova a seřizujte třebas po každé brázdě. Základ je, když jedno kolo je v... celý příspěvek >
Využití vylisované jablečné drti, 10.11.2012
Nepochopil. To je myšleno ironicky, že vinaři udělají víno ze všeho možného, všelijaké druháky, třeťáky, kvasničáky, to prodají a víno z hroznů vypijí sami.
A brzy budou vánoce, 9.11.2012 Obsahuje fotku
Jen tak...
Fantazie, 4.11.2012
Rosana, Rozela, Rosara, všechno je to růžový, akorát chuť a agrotechnika nepatrně jiné.
Fantastická Konference, 31.10.2012
Dva příspěvky z opačného konce spektra. V Pardubicích výtečná až delikatesní, u.78.10 fádní jen sladká. Stejně jako jeden kovaný straník kdysi dávno říkával "víš, já si poslechnu vošinkston a moskvu a vemu si z toho půlku", i já mám za to, že pravda... celý příspěvek >
Taphrina deformans, 30.10.2012
Mne kolega zahrádkář učil, že postřik proti kadeřavosti se provádí zjara, v období kdy ve třech následujících dnech po sobě teploty vystoupí na 10 st. Ale nové poznatky a přípravky jsou asi jiné. Nevím, vzhledem k poloze broskvoně nemohu pěstovat.
Konzarvace pórku, 28.10.2012
Zimní pór podle knížek až -20, ve skutečnosti míň. Letní zmrzne.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika