Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompost, 21.11.2014
bavili jsme se však o dýchání (rostlinného) organizmu.Uhlík se do těla - ať lidského, či rostlinného - nedostává žádným nádechem... citace MV. -------------------------------------------------------- Nemáte pravdu, protože rosliny... celý příspěvek >
Jaké zvolit vedení révy ve skleníku?, 20.11.2014 Obsahuje fotku
Ve skleníku je vhodné vertiko, nebo tvar pod stropem, který používám já.Neubírá prostor jiným rostlinám, protože zabírá pro sebe nevyužitou plochu pod stropem skleníku.V parném létě výhodné ostínění rostlin před prudkým slunečním světlem.Jinak se... celý příspěvek >
Kompost, 20.11.2014
Uhlík se do těla - ať lidského, či rostlinného - nedostává žádným nádechem... Je kysličník uhelnatý uhlík, či nikoli.Pokud ano, tak jakým jiným způsobem,a jinak vysvětlíte vniknutí jmenovaného prvku do lidského těla, když né dýcháním. K otravě... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 20.11.2014
Neúčinný (nevhodný) preparát se ozačuje - (minus). Nechápu ale symbol -- (dvě minus). Nu a třetí vysvětlení mohu přidat já, a uvádím, že je možné podle citlivosti uvést více znamének dle měřítka na stupnici účinnosti,vnímavosti cílové... celý příspěvek >
Co je to za houbu?, 16.11.2014
Hlíva ústřičná... po tepelné úpravě dobrá, s příznivými, léčivými účinky na organismus.
Moření česneku, 14.11.2014
 ...že česnek mořil po 30 minutách na sluníčku z každé strany, tak na něj budete koukat divně.... Tak že lze mořit česnek na přímém sluníčku z každé strany, to je pro mně novinka... to jsem nevěděl.Rád bych se dozvěděl proti jakým činitelům... celý příspěvek >
Minišneci, 13.11.2014
1)odstranit ručně,2)použít některý komerčně vyráběný likvidátor,3)zasypat(zalít) logrem z turka.Neověřená rada praví, že kávový logr(kofein) je smrtelně jedovatý pro slimáky, a zároveň je výživný pro rostlinstvo... žížaly ho přímo milují.
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 13.11.2014
Zrovna touto dobou dělám výsadbové místo novým broskvoním které budu sázet na jaře,nebo za rok na jaře... tam kde je nyní réva na drátěnce.Některé odrůdy révy šly pryč, některé jsem přesadil jinde. V každém případě jdu úspěchu naproti, a nic... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 13.11.2014
Skleněné kuličky rozměrových velikostí dle libosti za pár korun pytlík se dají koupit na netu... doporučuji.
Honey Sweet - GM švestka z USA, klon 5, 13.11.2014
Zajimavé, poučné... ale paní RNDr. Fatima Cvrčková, Dr. rer. nat, by hravě dokázala poutavě hovořit na jakéko-li téma z biologie, genetiky rostlin.
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 13.11.2014
O řezu řeč nebyla, to máte pravdu.Vtáhl jsem ji do debaty proto, abych na příkladu objasnil, že v neprokypřené, nevyhnojené,slehlé jalové, nebo jak žadatel uvedl vyčerpané zemině se několik roků nemusí podařit zapěstovat standartní  kmínek,... celý příspěvek >
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 12.11.2014
Ano máte kus pravdy.Když se zapěstovává sazenice révy všude se hovoří o tom, že by se kmínek měl zapěstovat v jednom roce z jednolitého, jednoročního výhonu.Pokud se nepodaří v jednom roce dosáhnout sílu kmínku aby to stačilo na předpokládanou výšku... celý příspěvek >
Pink Lady, 12.11.2014
 ...jaké jsou zde nazory na Pink lade, ale, že tato odrůda je otcem odrudy Karneval to už nikomu nevadí... Když bude výsledek pokřížení s citlivou odrůdou méně náchylný, tak nevím proč by mě to mělo vadit.Odrůdu Golden Delicious si pro jeji... celý příspěvek >
Pink Lady, 12.11.2014
Cripps Pink, japonská řada kultivárů Fuji, Granny Smith, ale i Goldeny bych osobně nesázel, protože jim k úspěšnému pěstování nemohu,ani nechci  poskytnout ve venkovních podmínkách zahrady ideální podmínky... a skleníček jim vyrábět nebudu.Vše... celý příspěvek >
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 12.11.2014
Proti svilušce v Bio-formě ošetření,bez chem. přípravků aplikujte na okrasných rostlinách, ve skleníku, foliovníků,zimních zahrad, v domácností dravého roztoče Phytoseiulus Persimilis.  P. Persimilis se živí výhradně sviluškou chmelovou.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika