Příspěvky uživatele - 90.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moruše převislá, 6.5.2015
Uz mam take zelene pupeny.
Řez velmi staré révy, 6.3.2015
Dekuji vsem za odpovedi, na pohrizeni se podivam. Stary tazen chci ponechat, zacnu tedy tim zakracovanim od koncu ramen na ovocnych stromech. A zkusim to stridani, cast na delsi drevo, neco na 2 ocka.
Řez velmi staré révy, 4.3.2015
Ano, po vlozeni meho dotazu jsem objevila i tu nedavnou diskusi. Pane Josefe, dekuji, zkusim to, zatim jsem na ty ctyri ocka strihala jen nove vyhony, ktere ale byly hlavne na koncich, tj. na tech ovocnych stromech. Ale to neresi muj problem.... celý příspěvek >
Řez velmi staré révy, 3.3.2015 Obsahuje fotku
poslední - omlouvám se, nevím, zda jde připojit více fotek do jednoho příspěvku
Řez velmi staré révy, 3.3.2015 Obsahuje fotku
další fotky
Řez velmi staré révy, 3.3.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu zkušené vinaře, co udělat s velmi starou révou na chalupě. Netuším jak je stará, rozhodně více než 40 let, odrůdu neznám (tmavě červené tmavé bobule s většími semeny a pevnou slupkou), ale ráda bych ji... celý příspěvek >
Afrikány, 21.4.2014
Ja je mam uz nejaky cas venku, ale v truhlikach u domu a zatim dobry. Ale postupne jsem je otuzovala. Ty koupene budou pestovane ve skleniku a nepripravene. Vysela bych nove, rostou velmi rychle a spolehlive.
Sambucus nigra Black Lace - dají se květy a plody zpracovat ke konzumaci?, 7.6.2012
Ano, i tahle bezinka ma stejné léčivé účinky, a může se zpracovávat jako ta zelená.
Rakytník - za jak dlouho bude první úroda?, 7.4.2012
Mne prijde nejlepsi udelat sklizen az po prvnich mrazech, kdy plody sklepete na nejakou plachtu, kdysi jsem take sklizela rucne a je to des.  Jinak ja vyrabela z plodu marmeladu a chutna moc dobre.
Pěstování hortensie, 6.4.2012
Jeste ne, tyhle hortenzie jsou pestovane ve sklenicich, tudiz choulostivejsi, dala bych ji na zahon az po ledovych muzich. 
Astilbe - čechrava, 11.3.2011
Teda to je nadhera!! Mne se take libi, vloni jsem poridila prvni, tak cekam, jak se ji letos povede.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika