|
Příspěvky uživatele - 130.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výhony v záhonu - višeň, 19.4.2014 Dobrý den přesně takto to tam doteď vlastně funguje Jenže je to malá zahrádka, ty prorůstající výhony vpodstatě zabírají 1/4 pozemku, takže bych to spíš potřebovala zlikvidovat. V tom místě plánujeme pergolku, kam pustíme hr. víno, které zatím... celý příspěvek > |  | Výhony v záhonu - višeň, 18.4.2014 Dobrý den, Lído, děkuji za reakci. S pařezem samotným si poradit umím, mně jde o těch zhruba 40 výhonů co vyrůstají z původního kořenového systému, a to již bohužel 6 let - nikdo to neřešil. Myslím, si, že teď to prostě vykopat nemůžu, protože si tím... celý příspěvek > |  |
|  | Výhony v záhonu - višeň, 17.4.2014 Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, mám novou zahrádku a je tam problém se zmlazenou, pravděpodobně višní. Před pěti lety skáceli jednu višeň, pařez nechali, ale z kořenů začaly obrůstat nové výhony. Pětileté pruty jsem vyřezala, abych vůbec byla... celý příspěvek > |  |
|
|
|