Příspěvky uživatele - 143.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Liliovník, 18.4.2014
Přelitý by neměl být, ale taky mě napadlo jestli není ve špatné půdě nebo tak něco, otázka je jak by se to dalo vyřešit. Třeba ho trochu přihnojit nebo nevím.
Liliovník, 17.4.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, nevím, jestli je to dobře vidět - ty lístky jsou ještě malé. Vypadá to nějak takhle, akorát si to představte na listu normální velikosti, postupně se to rozšiřuje a lístek usychá a opadává.
Liliovník, 17.4.2014
Dobře, každopádně Vám děkuji za ochotu.
Liliovník, 17.4.2014
A dá se přípravek použít i teď na jaře na mladé listy? Nepoškodí je to ještě víc?
Liliovník, 17.4.2014
Ano, loni také. Přivezl jsem ho s krásnými zelenými listy. Asi za dva měsíce se na nich začali objevovat malé hnědé trhlinky, které postupně rozežírali lístky. Nejprve jsem myslel, že je to nějakým škůdcem, ale na žádného jsem nepřišel. Možná je... celý příspěvek >
Liliovník, 17.4.2014
Mám ho teprve druhým rokem, sadil jsem ho v pozdním jaru, když už mrazíky nebyly, nicméně se mi to zdá divné - zima i jaro jsou v tomto roce na české podmínky nezvykle mírné. Tak nevím
Liliovník, 17.4.2014
Aha, co tedy navrhujete? Promiňte, že se ptám hloupě, nejsem zkušený pěstitel. Jak jsem říkal, stromek na noc zakrývám, když má být zima. Myslíte, že se listy obnoví, nebo co je potřeba ještě udělat?
Liliovník, 17.4.2014
Při hrozbě mrazíků stromek na noc přikrývám, takže by nemělo. Navíc by měl být mrazuvzdorný, ne?
Liliovník, 17.4.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám problém s liliovníkem tulipánokvětým. Napadla jej asi nějaká choroba. Projevuje se hnědými skvrnkami až potom list uschne. Začalo to minulý rok, myslel jsem, že přes zimu se to spraví. Jenže teď na jaře začaly rašit nové lístky a je to... celý příspěvek >
Můj liliovník... co to s ním je?, 26.7.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, nedávno jsem vysadil na své zahradě liliovník a vede se mu dobře, ale nedávno se s ním něco stalo. Listy jsou jakoby potečkované a zhnědlé. Nejhorší je, že se to ve větší či menší míře rozšířilo i na ostatní lístky, takže je napadený už... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika