Příspěvky uživatele - 45.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jablečný kvas, 8.11.2011
Voda z vodovodu JE obvykle zcela pitná. Tady píší podobní lidé co si kupují vodu v PET lahvích v domění jak je nezávadná a přitom je plná stop chemikálií z PET a pomnožených bakterií po několikaměsíčním skladování v horku... Nebo tací, co... celý příspěvek >
Jablečný kvas, 8.11.2011
Pálím desítky let a ovoce se zásadně nemyje - pokud není výslovně od hlíny! Na ovoci jsou přirozené kvasinky které napomůžou rychlému kvašení kvasu! Takže zbytečná práce! Převařená voda do kvasu? Voda normál teplá z vodovodu do ní případně rozmíchat... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 13.10.2011
A tlaková nádoba nutná pro ohřev vodou je snad také zadarmo?A upravený vnitřní kotel s nutným vypouklým dnem je také zdarma?(při slabším plechu je vypouklé dno kotle kvasu nutností u ohřevu v tlakové nádobě) Já mám venkovní netlakovou nádobu zcela... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 10.10.2011
Použijte nový fritovací olej, já mám fritovací palmový olej, při 18C je ztuhlý.Výhoda pro mě, že mě při přenášení kotle palmový ztuhlý olej nešplouchá a nemění těžiště.Každý fritovací olej obsahuje určité % palmového oleje. Ropné olejové deriváty... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 28.9.2011
Rád bych se tu poradil ohledně vzkypění kvasů z letního ovoce, třešní a letních jablek. Mám kotel kolem 100L z nerez hrnce a na něj je napojena Cu trubka s náplní přes 110cm sloužící jako rektifikační kolona. Při destilaci třešní je pěnění naprosto... celý příspěvek >
Další diskuze:  26272829  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika