|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jméno květiny, 3.6.2014 Je to devaterník, pan Josef nás rád šponuje Mám ho v bílé se žlutým středem(tuším... musím se zítra kouknout) a taky nějaký do oranžova... Zítra, když si vzpomenu vyfotím Tenhle je ale opravdu krásný Konvalinka |  | Co to je?, 31.5.2014 Není to svlačec, je to plevel z bobovitých tuším, ale přesně ho neurčím, nemám čas to hledat..Konvalinka Až mrkne pan Josef, ten to vychrlí z prvníKonvalinka |  |
|  | Co to je?, 30.5.2014 Nic si z toho nedělejte, já když takhle rozhodím semena letniček, dopadne to naprosto stejně: buďto nevyroste nic, nebo to v plevelu ani nenajdu a musím to stejně pomlátit motykou Aksamitníky rozhoďte Rostou rychle, myslím, že je i poznáte, je jich... celý příspěvek > |  | Hnědé šištičky na hlíně, 30.5.2014 Žížaly nevadí, zpracujou jen odumřelé části rostlin na krásný kvalitní humus. Jsou tam asi i proto, že je zem přelitá možná, že kořeny už ohnívají. Řekla bych, že když necháte hodně vyschnout, tak se odstěhují na lepší |  | Co to je?, 30.5.2014 U velkého plevelu na fotce č.3 jsou rostlinky, které mají první lístky kulaté a další dva už jsou vyřezávané. Řaší tak myslím i jeden plevel (lépe řečeno podobně) ale taky jedna letnička, kterou jsem vysazovala i já, podobná kopretině, jen trochu do... celý příspěvek > |  | Hnědé šištičky na hlíně, 30.5.2014 No ano, žížaly. nevím, co přesně je v tom květináči za kytka, ale pokud nějaká jukka, dracena či tlustice (to jen podle toho,,kmínku") tak doporučuju přestat zalévat vůbrc. Zem je strašně mokrá, uhnije vám to... |  | Určení rostliny, 29.5.2014 Připadne mi to jako květenství dlužichy - heuchery. To je asi to, co si upřesňoval pan Josef Pokojovky tak neznám... Konvalinka |  | Poněkud hloupější slepice, 28.5.2014 Ano, je to pravda, slepice jsou celkem chytré, nevím proč se jeví jako blbé Naučí se spoustu věcí, dobře se i ochočí. Jako dítě jsem takové měla, co se mnou chodily jak pejsek |  | Jaké skalničky mi vyrostly?, 28.5.2014 Už teď to vypadá hezky, přeju hodně hezkých nových kytiček a málo plevelů. Konvalinka |  | Nekvetoucí rododendron, 28.5.2014 Tak tady asi nedostatečná výživa, hnojili jste? Ono všude se píše: ronďáky sázet do rašeliny, jenže ta je chudá na výživu, je pak nutné i hodně přihnojovat. Léúpe organickým hnojivem: hnůj, rohovina, přisypat hrabanku... Konvalinka |  |
|  | Nekvetoucí rododendron, 27.5.2014 Jak píšou ostatní a nebo pokud jste nevylámala odkvetlá květenství, je to také možná napaden houbou, nebo přímo sítinovkou. Konvalinka |  | Je to okrasná rastlina alebo burina?, 26.5.2014 A když jsme u toho, dotaz: roste vám v okolí chrpa polní? Já ji poprvé v životě viděla u sousedky v zahrádce loni U nás v okolí chrpa fakt vůbec nikde neroste a že jsem toho prochodila hodně... Udělala jsem se seousedkou výměnný obchod, ona si... celý příspěvek > |  | Je to okrasná rastlina alebo burina?, 26.5.2014 A co sesbírat semínka, má to tuším chlupaté chomáčky podobně jako pampeliška, ne?Konvalinka |  | Udusáváte po setí mrkve a petržel?, 26.5.2014 Záleží, kdy jste vyseli. Kořenovka leze hodn dlouho. U nás se sází hodně brzy, hned jak se dá se zemí pracovat. Udělám, jako se píše výše: vysadím cca 0,5cm hluboko, trochu přihrnu a řádek přejdu. Ještě se mi nestalo, že by nevzešla. Krom pár míst,... celý příspěvek > |  | O jakou rostlinu se jedná?, 23.5.2014 Já ty trávy neovládám také jsem nevěděla, že tohle je skřípina. Je moc pěkná, sama se mi objevila(či s nějakýma rostlinama zavlekla) u jezera, ale už s ní mám zaneřáděné půl zahrady Konvalinka |  |
 |
|
|
|