Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jméno květiny, 3.6.2014
Je to devaterník, pan Josef nás rád šponuje Mám ho v bílé se žlutým středem(tuším... musím se zítra kouknout) a taky nějaký do oranžova... Zítra, když si vzpomenu vyfotím Tenhle je ale opravdu krásný Konvalinka
Co to je?, 31.5.2014
Není to svlačec, je to plevel z bobovitých tuším, ale přesně ho neurčím, nemám čas to hledat..Konvalinka Až mrkne pan Josef, ten to vychrlí z prvníKonvalinka
Co to je?, 30.5.2014
Nic si z toho nedělejte, já když takhle rozhodím semena letniček, dopadne to naprosto stejně: buďto nevyroste nic, nebo to v plevelu ani nenajdu a musím to stejně pomlátit motykou Aksamitníky rozhoďte Rostou rychle, myslím, že je i poznáte, je jich... celý příspěvek >
Hnědé šištičky na hlíně, 30.5.2014
Žížaly nevadí, zpracujou jen odumřelé části rostlin na krásný kvalitní humus. Jsou tam asi i proto, že je zem přelitá možná, že kořeny už ohnívají. Řekla bych, že když necháte hodně vyschnout, tak se odstěhují na lepší
Co to je?, 30.5.2014
U velkého plevelu na fotce č.3 jsou rostlinky, které mají první lístky kulaté a další dva už jsou vyřezávané. Řaší tak myslím i jeden plevel (lépe řečeno podobně) ale taky jedna letnička, kterou jsem vysazovala i já, podobná kopretině, jen trochu do... celý příspěvek >
Hnědé šištičky na hlíně, 30.5.2014
No ano, žížaly. nevím, co přesně je v tom květináči za kytka, ale pokud nějaká jukka, dracena či tlustice (to jen podle toho,,kmínku") tak doporučuju přestat zalévat vůbrc. Zem je strašně mokrá, uhnije vám to...
Určení rostliny, 29.5.2014
Připadne mi to jako květenství dlužichy - heuchery.  To je asi to, co si upřesňoval pan Josef Pokojovky tak neznám... Konvalinka
Poněkud hloupější slepice, 28.5.2014
Ano, je to pravda, slepice jsou celkem chytré, nevím proč se jeví jako blbé Naučí se spoustu věcí, dobře se i ochočí. Jako dítě jsem takové měla, co se mnou chodily jak pejsek
Jaké skalničky mi vyrostly?, 28.5.2014
Už teď to vypadá hezky, přeju hodně hezkých nových kytiček a málo plevelů. Konvalinka
Nekvetoucí rododendron, 28.5.2014
Tak tady asi nedostatečná výživa, hnojili jste? Ono všude se píše: ronďáky sázet do rašeliny, jenže ta je chudá na výživu, je pak nutné i hodně přihnojovat. Léúpe organickým hnojivem: hnůj, rohovina, přisypat hrabanku... Konvalinka
Nekvetoucí rododendron, 27.5.2014
Jak píšou ostatní a nebo pokud jste nevylámala odkvetlá květenství, je to také možná napaden houbou, nebo přímo sítinovkou. Konvalinka
Je to okrasná rastlina alebo burina?, 26.5.2014
A když jsme u toho, dotaz: roste vám v okolí chrpa polní? Já ji poprvé v životě viděla u sousedky v zahrádce loni U nás v okolí chrpa fakt vůbec nikde neroste a že jsem toho prochodila hodně... Udělala jsem se seousedkou výměnný obchod, ona si... celý příspěvek >
Je to okrasná rastlina alebo burina?, 26.5.2014
A co sesbírat semínka, má to tuším chlupaté chomáčky podobně jako pampeliška, ne?Konvalinka
Udusáváte po setí mrkve a petržel?, 26.5.2014
Záleží, kdy jste vyseli. Kořenovka leze hodn dlouho. U nás se sází hodně brzy, hned jak se dá se zemí pracovat. Udělám, jako se píše výše: vysadím cca 0,5cm hluboko, trochu přihrnu a řádek přejdu. Ještě se mi nestalo, že by nevzešla. Krom pár míst,... celý příspěvek >
O jakou rostlinu se jedná?, 23.5.2014
Já ty trávy neovládám také jsem nevěděla, že tohle je skřípina. Je moc pěkná, sama se mi objevila(či s nějakýma rostlinama zavlekla) u jezera, ale už s ní mám zaneřáděné půl zahrady Konvalinka
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika