|
Příspěvky uživatele - 219.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradí mi někdo druh kaktusu a jestli je napadený?, 21.4.2012  Vidím že je tu spouta šikovných lidí, kteří umí poradit, proto též prosím o radu- co je to za druh a jaká choroba ho postihla? Děkuji, nechci ho vyhodit, chci ho zachránit |  | Stříhat a neudělat více škody než užitku?, 11.3.2012 Plně souhlasím z panem Josefem, bude z toho pěkný stromek.Z ostříháním ještě počkejte až bude tepleji. |  |
|  | Wiliamsova a letošní zima, 24.2.2012  Včera jsem začal střihat jablka, hrušky a angrešty. Na podzim vysazené Wiliamsově jsem si všiml, že má takovou tmavší jako by šedivou barvu dřeva. Prostředek větviček byl tmaví ještě víc.Tak nevím jestli nezmrzla.Pupeny se zdají že jsou v pořádku.... celý příspěvek > |  | Třešeň Regina, 22.2.2012  Snad je to ona. |  |
|
|
|