|
Příspěvky uživatele - 229.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Samosprašnost u ořešáků, 14.4.2014 Děkuji za názor. Těší mě, že spolu navzájem souhlasíte, ale přeci jen mě potěší o hodně víc, když mi někdo poradí k otázce přímo. :-)
Věděl by tu někdo, jaké odrůdy ořešáků jsou samosprašné, případně nějaké podrobnější informace ohledně... celý příspěvek > |  | Samosprašnost u ořešáků, 13.4.2014 Můj dotaz se spíš týká výběru nejvhodnější odrůny, nežli úvahy zda ořešák ano či ne. Zahrada 8x14m, ze třech stran jsou jiné zahrady, z jedné budova. |  |
|  | Samosprašnost u ořešáků, 13.4.2014 Chci se zeptat, jak je to se samosprašností Vlašského ořešáku. Ořech chci do malé zahrádky, takže jednak zjišťuji která odrůda by mohla být subtilnější a za druhé, pokud vím, tady v okolí široko daleko žádný další ořech neroste.
Jsou některé... celý příspěvek > |  |
|
|
|