Příspěvky uživatele - 240.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lichořeřišnice - mráz, předpěstování, 17.4.2015
Taky si je letos předpěstovávám, kvůli chladu a slimákům. Sela jsem je teď, co jsem načetla, tak semena chtějí tmu (=zahrnout), při 15-18° je doba klíčení 10-14-21 dní, od výsevu k výsadbě ven 5-6 týdnů, z toho 10-14 dní otužovat a sadit ven až po... celý příspěvek >
Jak nalákat slunéčka?, 17.4.2015 Obsahuje fotku
V rybízu snad díry dělat nebudou. No v rámci nějaké zábavné akce "donutím" manžela vyrobit s dětmi nějaký ladybug house. A vedle roste krásná komule, butterly house se bude taky hodit.
Jahody Karmen - jaký rozestup?, 17.4.2015 Obsahuje fotku
Nechci říkat, že je to správné, ale jeden rok jsem to taky dělala takto, nouzová akce. Na jaře se čistily záhony, zakořeněné jahodové odnože jsem odstřihávala od matečných rostlin, vyrývala a sadila jinam. Plodily téměř všechny. Ale brala jsem jenom... celý příspěvek >
Jahody Karmen - jaký rozestup?, 17.4.2015
Směju se, protože v bedýnkách od banánů jsem jahody už taky měla. Jednu sezonu, provizorka. Na staveništi s mizernou jílovitou půdou okolo to bylo fajn řešení. Na místě, kde to nikomu nezavazelo, byla řada bedýnek vyložená kartonem a vyplněná... celý příspěvek >
Zahradkarsky casopis, 17.4.2015
Zahrádkáře jsem letos po pár letech odebírání převedla na otce důchodce. Pár zajímavých článků, to ano, něco opravdu poučného, ale potom taky hromada o ničem jako v každém jiném časopise (skoro bych řekla v časopise pro ženy). Sekce Zahrádkářka mimo... celý příspěvek >
Jak nalákat slunéčka?, 17.4.2015
Takový eko dotaz: Na červeném rybízu se mi pravidelně dělají červené vybouleniny na listech - mšice rybízová. Keře jsou v řadě. Pomůže tam nainstalovat na tyčky květináčky se senem nebo čím pomoci slunéčkům v rozmachu?
Bio postrik proti mandelince, 17.4.2015
Ruční sběr, největší polní peklo mého dětství a dospívání, eklhaft tlusté larvy, ble. Ale je pravda, že to pomáhalo. Potřeba posbírat každého dospělce i ty hnusné larvy, poobracet listy (aspoň částečně) a rozmačkat vajíčka. Opakovat v několika... celý příspěvek >
Jaké odrůdy ostružiníku a maliníku?, 16.4.2015
Black Jewel (Bristol) jsem sháněla dlouho, ale konečně mám. Loni plodil opravdu skvěle, hodně a dlouho. Chuť teda netypická, ale dobrá, vzhledově pěkný, takové hezké polokoule, i když ne tak velké jak třeba červené maliny v obchodě. S Polkou... celý příspěvek >
Začala mě bavit zahrádka. Je to divné?, 16.4.2015
Zdravím. Budu asi vaše o něco mladší sestra. Taky jsem z vesnice, polní práce byly za trest, furt neco plet, hrabat trávu, na podzim rýt rýčem ty lány... Ovšem nic nepřekonalo ručně obírat mandelinky - to bylo nejhorší peklo mého dětství. Obírání... celý příspěvek >
Jahody Karmen - jaký rozestup?, 16.4.2015
Nejsem odborník, ale potřebovala jsem jich hodně a rychle - pro děti. První rok jsem koupila ověřenou sadbu, další množení zatím z odnoží. Mám je nasázené po asi 25 cm od sebe, dvojřádek šířky do 30cm, druhá řada je posunuta do mezery, jako jsou cik... celý příspěvek >
Zimolez, Muchovnik, 16.4.2015
Vypadlo mi tam slovy roky. Otrhávala jsem květy dvě tři sezony, aby sazenice lépe narostly.
Zimolez, Muchovnik, 16.4.2015
Zdravím. Mám kanadské borůvky, zimolezy i muchovníky. Všechny jsem první dva tři obrala od květů, aby lépe narostly. První pořádná úroda ze zimolezů a muchovníků tak byla loni, borůvek už dřív. Zimolezy mám asi 4-5 odrůd, určitě je tam Amur,... celý příspěvek >
Zahradne drevaky Florabest, neporadi niekto kde sa daju kupit?, 14.4.2015
Letos už je na jaře v Lídlu měli, ale oni takovéto akce opakují. Musíte si hlídat nabídku, teď mívají zahradní věci často. Určitě se zase ukážou. Mám je taky nějaký rok a taky je mám ráda. Velikosti se nedají určovat podle barev, mají je rozdělené na... celý příspěvek >
Vaše zahradní dekorace, 14.4.2015
Mám zatím akorát toho zajíce a plechové ptáčky. Ostatní konstrukce jsme dávali teprve loni, to ještě ani neporostlo, dávala jsem k nim jenom letničky. Zkusím pohledat fotku, jestli se to fotilo. S větší parádou počítám až letos, jsou tam plaménky, a... celý příspěvek >
Vaše zahradní dekorace, 14.4.2015
Pěkný den. V sekci jezírek jsou obrázky různých vodníků a čápů. Co dalšího máte na zahradách pro potěchu oka? Mám malé děti, mají tu zajíčka z umělého kamene, nějaké barevné plechové ptáčky jako zápichy, další zápichy jako kytky. U dětského domku... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika