|
Příspěvky uživatele - 135.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
TZ-4K-14, 11.2.2008 hydrauliku namontovat by problem rozhodně nebyl, šla by použít z tk10... |  | TZ-4K-14, 8.2.2008 Dobrý den, děkuji za email. chtěl jsem se vás zeptat odkud jste? nebylo by možné se nějak spojit? Chtěly jsme dělat něco podobného jak máte na fotce 4 malotraktor mezy M6 a TK. zajímalo by mě jak je to řešené.. děkuji Vám. |  |
|  | TZ-4K-14, 8.2.2008 Ahoj, jedná se o Tj6,5 (měla by to být pulka tk10 se slabším motorem 6,5k) nastupce M6 výroba agrostroj prostějov..pár se jich na inzerát občas ukáže.. Jinak jsme s tímto strojem spokojeni. Když je mokro a kára dost naložena, tak do většího kopce to... celý příspěvek > |  | TZ-4K-14, 7.2.2008  Dobrý den, děkuji za zajímavé stránky věnované těmto strojum...mám dotaz. bylo by možné zaslat na muj email (jirkaplecity@seznam.cz) podrobnější foto malotraktoru, jak píšete že nevíte přesně o jaký typ jde? (píšete že je to něco... celý příspěvek > |  |
|
|
|