Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 20.6.2013
Antibiotiky se pajcuje kůra některých sýrů.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 19.6.2013
Myslím, že to je ještě pilatka. Přelézá na další plody, jedna zničí několik plodů.
Jahody Elsanta, 19.6.2013
Trpí fytoftorou kořenů. Když se jí daří, je vynikající. Často ale ne.
Slimáci, 17.6.2013
Použijte Mesurol, je lepší než Vanish. Ferramol je vůbec na prd. Použil jsem ho asi před 14 dny a je klid. A pořád ještě asi funguje. Déšť a zalévání mu nevadí /pokud to není průtrž/. Jsou to malé mrňky, sem tam jedna, nikdo si toho na... celý příspěvek >
Choroba na révě, 14.6.2013
Já jsm si nikdy neuvědomil, že to poškození listů je hálčivec, až letos, kdy réva zimou pomalu roste. Vždy jsem měl poškozené jen první listy a pak tomu réva urostla.  Zkusím ten Vertimec a příští rok Sanmite při rašení.
Rajčata ven?, 31.5.2013
No a už za tři týdny se zase krátí den....
Poraďte prosím, co to je za napadení listů slivoně, 31.5.2013
Ale ono to na ty mšice vypadá.
Škůdce v rajčatech, 30.5.2013
A co viróza? Je jich mnoho...
Calypso - pomůže proti roztočům?, 28.5.2013
Calypso na roztoče nepůsobí.
Rajčata ven?, 28.5.2013
Březen, za kamna vlezem. Duben, ještě tam budem. Květen, topím jako kreten. Byl k tomu ještě obrázek, ale nejde přeposlat.
Rajčata ven?, 27.5.2013
Na rezidua zkuste řeřichovou zkoušku, je to rychlejší. Jestli vyklíčí a je pěkná a nekroutí se, tak to je OK. Je to ta řeřicha, co se rychlí na vatě.
Rajčata ven?, 27.5.2013
Ale to včerejší chladno docela vyšlo. Dnes budu sázet. Hurá!
Rajčata ven?, 27.5.2013
Tak mráz na slunecno odvolali, ale pršet bude fest.
Biologická ochrana od Biocontu, 24.5.2013
Vosičky Vám uletí. Čím ty mšice stříkáte?
Je to monilia laxa?, 24.5.2013
Rezistence je pouze proti strupovitosti, ne padlí.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika