|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 20.6.2013 Antibiotiky se pajcuje kůra některých sýrů. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 19.6.2013 Myslím, že to je ještě pilatka. Přelézá na další plody, jedna zničí několik plodů. |  |
|  | Jahody Elsanta, 19.6.2013 Trpí fytoftorou kořenů. Když se jí daří, je vynikající. Často ale ne. |  | Slimáci, 17.6.2013 Použijte Mesurol, je lepší než Vanish. Ferramol je vůbec na prd. Použil jsem ho asi před 14 dny a je klid. A pořád ještě asi funguje. Déšť a zalévání mu nevadí /pokud to není průtrž/. Jsou to malé mrňky, sem tam jedna, nikdo si toho na... celý příspěvek > |  | Choroba na révě, 14.6.2013 Já jsm si nikdy neuvědomil, že to poškození listů je hálčivec, až letos, kdy réva zimou pomalu roste. Vždy jsem měl poškozené jen první listy a pak tomu réva urostla. Zkusím ten Vertimec a příští rok Sanmite při rašení. |  | Rajčata ven?, 31.5.2013 No a už za tři týdny se zase krátí den.... |  | Poraďte prosím, co to je za napadení listů slivoně, 31.5.2013 Ale ono to na ty mšice vypadá. |  | Škůdce v rajčatech, 30.5.2013 A co viróza? Je jich mnoho... |  | Calypso - pomůže proti roztočům?, 28.5.2013 Calypso na roztoče nepůsobí. |  | Rajčata ven?, 28.5.2013 Březen, za kamna vlezem.
Duben, ještě tam budem.
Květen, topím jako kreten.
Byl k tomu ještě obrázek, ale nejde přeposlat. |  |
|  | Rajčata ven?, 27.5.2013 Na rezidua zkuste řeřichovou zkoušku, je to rychlejší. Jestli vyklíčí a je pěkná a nekroutí se, tak to je OK. Je to ta řeřicha, co se rychlí na vatě. |  | Rajčata ven?, 27.5.2013 Ale to včerejší chladno docela vyšlo. Dnes budu sázet. Hurá! |  | Rajčata ven?, 27.5.2013 Tak mráz na slunecno odvolali, ale pršet bude fest. |  | Biologická ochrana od Biocontu, 24.5.2013 Vosičky Vám uletí. Čím ty mšice stříkáte? |  | Je to monilia laxa?, 24.5.2013 Rezistence je pouze proti strupovitosti, ne padlí. |  |
 |
|
|
|