Příspěvky uživatele - 30.150

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Naklíčené cibule tulipánů a narcisů - jak vysadit a co se s nimi letos stane?, 11.4.2016
Děkuji KUKY i Josefovi za odpovědi :-)
Naklíčené cibule tulipánů a narcisů - jak vysadit a co se s nimi letos stane?, 10.4.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den,  z výletu do Keukenhofu jsem si dneska přivezla cibulky narcisů a tulipánů. Všechny jsou naklíčené, jak je na vidět na přiložené fotce. Předpokládám, že je musím vysadit stylem  "už včera bylo pozdě". Prosím tedy o rady,... celý příspěvek >
Stará jabloň - omlazení - radikální řez - roubování?, 23.9.2015 Obsahuje fotku
Výše uvedený dozat je můj, měla jsem to rozepsané tak dlouho, že mě to odhlásilo, přidám další fotky. 
Stará jabloň - omlazení - radikální řez - roubování?, 23.9.2015 Obsahuje fotku
Zdravím všechny.  Mám dotaz ohledně jabloně vysazené před cca 40 lety. Byla vysezena a nijak se o ní nikdo nestaral, netvaroval... Rostla si v neudržované zahradě a evidentně šla za světlem.  Zahrada byla jedna velká džungle, kam... celý příspěvek >
Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014
Jsem ráda, že si sama nemyslím, že jsou ty rostliny nějaké zpomalené či nezdravě vypadající. Co se týká sousedů, tak nějakou poťouchlost můžu vyloučit (máme okolo 3 sousedy). Zahrada nebyla tak 30 let udržována - bez plotu a byla to džungle, samý... celý příspěvek >
Profesně zahradník není, ale každopádně je asi zahradník víc než já... nic jsem zatím nestříhala, na fotkách to vypadá přesně jako loni, jen jsou možná víc žluté. Mě to přijde jako nějaký pahýlky, který někdo potřeboval udat. Jinak píšu thuje, jestli... celý příspěvek >
Sázel to na jaře 2013 ten samý člověk, co nám to prodal... ten samý člověk, co dělal i plot 2012. Taky on tam dával tu mulčovací kůru :-(Takže thuje přihnojit... to pak "vyhodí" další větve, aby to bylo husté?? Je skrz ně vidět, byl slibován hustý... celý příspěvek >
Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014 Obsahuje fotku
Ahoj, prosím o radu ohledně thují. Loni na jaře jsem se nechala ukecat na "super" koupi thují. Že jsou super levný a krásně porostou. Se zahradničením začínám, ale mám dojem, že ty thuje byl omyl a někdo si na mý blbosti napakoval kapsu... jsou to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika