Příspěvky uživatele - 45.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu jahod a kde objednat, 24.6.2014
Dobrý den, já tyto informace potvrzuji z jiného zdroje a sice ing. Oukropec z Lednické fakulty nás učil totéž. Takže pravá Senga Sengana už není. Jsem rád, že to tu zaznělo. Že to nebyla mýlka.  Ovšem kdo by jel za Ural,... celý příspěvek >
Cerny brouk na kvetu, 9.4.2014
Dekuji Josefe. Pokud by to byl on.je vyzirani prasniku zle a je treba ho hubit? Nemuze to byt neco co tam klade vajcka.ze kterych se v plodech stanou skudci? Breta
Střešní krytina na dřevník, 8.4.2014
Jestli dobre rozumim.tak samonsna.protze neni podbiti... ta ondulina asi nevydrzi dlouhodobe pusobeni vetru.ktery ji bude podfukovat... videl bych to na dve osb desky jako zaklop a na to cesky sindel bratru 150/m2. Breta
Cerny brouk na kvetu, 8.4.2014
Zdravim zahradnici. Vcera jsem si vsiml asi milmetr velkeho broucka v kvetu hrusne. Par jich bylo i vedle na svestce. Nevite o koho jde a jestli je to skudce.tak jak ho zlikvidovat? Dekuju. Breta
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika