Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení lilie pacibulkami, 6.8.2013
Kvetou většinou až čtvrtým rokem, ze šupin cibule někdy už třetím, ale to jsou ještě malé.  Lída
Příliš písčitá půda, 5.8.2013
Klidně můžete dát větší vrstvu (třeba každý rok), v písku se za chvíli živiny vyplaví do spodiny. A zkuste ho v horku občas zalít, pokud můžete, zjara je dobré ho trošku pocukrovat močovinou (není drahá).... celý příspěvek >
Nektarinka, 5.8.2013
Jídlu to nevadí, ;-))
Pomůžete s identifikací prosím?, 4.8.2013
Štětinec laločnatý = Echinocystis lobata = trnitá okurka, občas se pěstuje pro popnutí plotů na zahrádkách. Chce slunce a vlhko.           Lída
Ukousnuté květy růží, 3.8.2013
No jo, podle fotek by to mohly být i třásněnky (trips). Anglicky neumím a dávat to množství textu do překladače se mi nechce. Asi těch žeroucích potvor může být víc, jen nevím, jestli i na třásněnky by zabral ten Decis - mám nějak z minulosti v... celý příspěvek >
Jakou půdopokryvnou rostlinu do psí zahrady, 3.8.2013
Rožnov : Hřištní směs professional     Je tvořena hlavně z jílků vytrvalých, lipnic a kostřavy červené. Dalšími komponenty jsou poháňka hřebenitá a bojínek cibulkatý. Velice dobře snáší sešlapávání. Vhodná zvláště pro intenzivně... celý příspěvek >
Ukousnuté květy růží, 3.8.2013
Bohužel paní Lilly už sem nechodí  :-((.Jinak vlastní zkušenost nemám, ale poupata snad vyžírají některé z pilatek (ale to by tak byly malé housenky) nebo snad bejlomorka poupatová. Ale zjistila jsem o ní jen to, že se nani používá Decis.... celý příspěvek >
Pomoc při určení choroby jabloně, 2.8.2013
Jo, jo... Holt máme tropické teploty a jablka nejsou tropické ovoce... Banány by to nespálilo  ;-))           Lída
Pěstování gaury, 2.8.2013
V HK u Johna měli bílou, růžovou a červenou (ne najednou), ale u mne nepřežije zimu... 2x jsem to s červenou zkoušela - přikrýt/nepřikrýt, prostě zjara nic  :-((           Lída
Nemoc nebo škůdce maliníku, 1.8.2013
Padlí jahodníkové, usuzovala jsem podle toho vašeho popisu. Nemáte nějakou fotku?           Lída
Jaký jehličnan pěstovat ve velkém zahradním kvetináči?, 1.8.2013
Z truhlíku stejně musíte mít odtok vody, jinak budete mít po dešti z tůjí bahenní rostliny. Drenáž není nutnost, ale pokud se tam vejde, dala bych ji tam - je to lepší, půjde tam vzduch. Keramzit stačí. Mezi drenáž a zeminu dejte netkanou textilii,... celý příspěvek >
Malina - choroba dozrávajících plodů, 1.8.2013
Pokud jsou některé kuličky v plodu světlé a měkké, je to spálené sluncem. Od plísně by byly šedé, od škůdce tvrdé.           Lída
Nemoc nebo škůdce maliníku, 29.7.2013
Mrkněte, jestli to není padlí jahodníkové. Lída
Solární pyramida - opravdu je k ničemu?, 28.7.2013
Za současných teplot se to musí prohřát i bez pyramidy  ;-))     Lída
Proč mi odcházejí dýně?, 27.7.2013
...Mně to zas pro změnu letos udělaly první tři patizony, také nevím proč - jestli se v tom horku neuvařily??    Lída
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika