|
Nevadlec perity , 6.3.2007 Koncem ledna a v polovine unora jsem nasadila nevadlec perity (Celosia argentea)ale nejak mi neleze..!Cim to je?myslite ze mu to tak trva?nebo mi zasel?dik za radu |
 |
je brzo sundat chvoji ze skalky?, 6.3.2007 je brzo sundat chvoji ze skalky?chci si ji popravit...pokopat,pohrabat mulc..bojim se ze mi pres skalnicky,penisniky,okrasne stromky prejde mraz.jsem asi 550m.n.m.dekuji |
 |
|
 |
Muzu jeste zastrihnout ibisek?, 6.3.2007 Muzu jeste zastrihnout ibisek?neni pozde?chci ho jen upravit.Jak se striha je to jedno?nebo musi to byt nad pupeny?dik |
 |
Begonie - poradte prosim, 2.3.2007 dekuji mnohokrat hned je jdu nasadit mam begonie normalni vzprimene ne previsle.slysela jsem ze az je budu sazet do kvetinace tak se ma na spod kvetinace dat slepici trus!davate ho i Vy?dekuji |
 |
Begonie - poradte prosim, 1.3.2007 Prosím o radu muzu sazet begonie bez ,,pupiku,,?Dik |
 |
chvoji, 28.2.2007 jasne, jinak dik |
 |
chvoji, 28.2.2007 my 550m.n.m radsi jeste pockam...do poloviny brezna rika se ze je ted slunicko silne na skalnicky atd. |
 |
chvoji, 28.2.2007 cetla jsem ze se muze uz ted davat chvoji pryc ze zahradky mam ho na skalce,zakrslych kerich...poradte kdy ho sundat??? |
 |
Cyprisek, 26.2.2007 dekuji Vam.Jen ze ja nemam cyprisek zeleny ale cerveny myslim ze tam neni zadny rozdil? |
 |
Cyprisek, 25.2.2007 dekuji a jake ma seminka?kdyz je to letnicka?nebo se rizkuje? |
 |
|
 |
Cyprisek, 25.2.2007 Je to Cyprisek-bytel metlovity.dik za radu |
 |
Cyprisek, 24.2.2007 Koupila jsem si cyprisek nevim zda ho sazet ven ci do domu.Poradte mi neco o nem...ani nevim kde se hodi zda do truhliku, kvetinace nebo na zahon.dik |
 |
Truhliky - a co v nich, 24.2.2007 Muzu dat previsle a vzprimene muskaty do jednoho truhliku? Poradte mi, co si tak davate Vy do truhliku? |
 |
begonie prosim o radu, 24.2.2007 chci ted sazet begonie ale namaji vylezle ,,pupky,, nebo-li ,,listky,, nevadi to??mam pockat az vylezou a teprve sazet?nebo je mam normalne nasadit?dekuji |
 |
Krokus, 23.2.2007 zasadit je ven na zahon za rok vykvetou zase! |
 |