|
Petunie, 2.7.2007 Dobry den prosim o radu nejak moc mi vyrostly petunie...jak je mam zastipnout? Dekuji |
 |
přísavník na plote, 22.6.2007 Dobry den, za jak dlouho se bude pnout prisavnit petilisty triprsty? Mam asi 10 cm vysoke dekuji a na zimu jej prikryvate? |
 |
|
 |
Mini slunecnice - zakroucene listky, 13.6.2007 Dobry den. Me mini slunecnice jsou zakroucene cernaji a uprostred maji asi msice. Nevite co na to? Jak je odstranit? Dekuji |
 |
Kristalon start kristalon plod a kvet, 12.6.2007 Dobry den prosim o radu kdy mam zacit hnojit plod a kvet? Az zacnou rostliny kvest nebo treba zacatek cervence? Hnojim startem i kdyz mi kvetiny kvetou...dekuji |
 |
Slimáci, 5.6.2007 Muzou slepice, kocky sezrat granule Vanish? Kazda rada potesi . |
 |
Slimáci, 2.6.2007 Nejlepsi je pivo slimaci se upiji k smrti...ale na zahradce vse prikryvam sklenicemi treba dyne rebricek atd. |
 |
Kristalon start kristalon plod a kvet, 29.5.2007 Dobry den prosim o radu jak hnojite s kristalonem? Pri kazde zalivce nebo jen jednou tydne? Dekuji kazda rada potesi |
 |
Kristalon start kristalon plod a kvet, 15.5.2007 Dobry den prosim o radu jak casto hnojite kristalonem start? Jednou ci trikrat tydne? Dekuji za radu |
 |
Durman, 2.5.2007 Dobry den mam vysete sazenice durmanu jednoleteho..teprve je asi 5 cm vysoky?jak se o neho starat?hnojit?dekuji za kazdou radu |
 |
Kristalon start kristalon plod a kvet, 27.4.2007 Uz zacinate hnojit kristalonem? |
 |
|
 |
Kristalon start kristalon plod a kvet, 26.4.2007 Navod je srozumitelny jen chci vedet jak hnoji jini lide...Pokud jste si dobre precetla nechci hnojit okurky ale muskaty....Na zeleninu nepouzivam hnojiva |
 |
Kristalon start kristalon plod a kvet, 25.4.2007 Potrebovala bych radu kdy zacit hnojit kristalonem start?hned po zmrzlych?dekuji |
 |
Muškáty presadit dnes nebo po zmrzlych?, 19.4.2007 dala jsem na dno kravsky hnuj po zime(nazbirane na louce)...mozna nejake ziviny bude mit..?co myslite? |
 |
Muškáty presadit dnes nebo po zmrzlych?, 17.4.2007 a co kdyz dam na spod truhliku cererit? |
 |
Kristalon start kristalon plod a kvet, 16.4.2007 Kolik davate sazenic do truhliku?ja pet. |
 |