Příspěvky uživatele - 243.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tipala, 25.3.2014
Nebyla jsem přihlášená, jestli neznáte F-M, tak vám asi moc nepomůžu, ta švestka je výborná. Brala jsem si vloni odkopky, ale kdoví, co z nich bude, ostatní švestky v aleji jsou modré.
Tipala, 25.3.2014
Zdravím, žlutá stará švestka je v aleji na ulici Pod Štandlem, po pravé straně směrem k lesu, před zatáčkou.
Sadba česneku, 4.11.2013
Neměla jsem ztráty, jen pro jistou jsem chtěla. Když to jnení nutné, tak to nebudu do ničeho dávat, jen do vody, to jsem nevěděla, vždycky jsem to sadila nenamočené.
Sadba česneku, 4.11.2013
Děkuji, ten hypermangan zkusím. Sadbu mám svoji.
Sadba česneku, 4.11.2013
Dobrý den, když nemám Sulku, v čem se dá namořit hlavně proti plísní apod.?
Jak rozeznám Bohumila od Sychrova?, 30.10.2013
Tu jsem taky myslela, od prodejce ji mám, informaci.
Nemám, od prodejce, ale byl si jistý.
Děkuji, právě Bc. Miroslav Vaněk byl onen dodavatel prodejci, psala jsem mu email bez fotek. Mohu radši doplnit foto. S reklamací asi nepochodím, prodejce se mi už ozval a říkal, že si to neumí představit a snažil se mi vsugerovat, že jsem si ty... celý příspěvek >
To jsem udělala jako první, jako druhý krok jsem psala dodavateli od prodejce a pak až tady. Ono to dost spěchalo, zítra chci ten můj zasadit a předat dál Bohumila. Prodejce se před chvílí ozval, tmavší je Sychrov.
Sychrov.
Jak rozeznám Bohumila od Sychrova?, 30.10.2013 Obsahuje fotku
Problém je v tom, že jeden stromek je pro mně a druhý pro někoho jiného. Ještě sem dám fotku, jestli to nepomůže. Jsou skoro stejně velké. Já sama si myslím, že ten zelenější je Bohumil., ale co když ne.
Dobrý den, dostala jsem dnes balík se stromky a cedulky byly volně v balíku. Potřebuji od sebe rozlišit odrůdu Sychrov a Bohumil, děkuji za pomoc.
Placaté broskve, 14.10.2013 Obsahuje fotku
Loni jsem taky zasadila Pan Tao, letos kvetla, zůstaly 4 plody, vynikající, šťavnaté, stromek krásně roste i vypadá. Chuť nás všechny překvapila a už se nemůžu dočkat dalších. Kadeřavost trochu byla.
Stará červená letní jabloň, 20.8.2013
Všem vám moc děkuji a přeji hodně úspěchů v pěstování čehokoliv))), Jezibaba9.
Stará červená letní jabloň, 20.8.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer všem, dávám letošní dnešní fotku letních jablek neznámé odrůdy, doplním, slupka je celkem hrubá.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika