Příspěvky uživatele - 229.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr postřikovače stromků, 5.4.2014 Obsahuje fotku
Když jsem pořizoval postřikovač na zahradu, řešil jsem i poměrně velikou váhu přístroje s náplní, kterou musí člověk tahat na zádech. Přikládám pár fotek jak jsem to nakonec vyřešil. Třeba někoho inspiruji.
Slepice si vyzobávají peří, 10.10.2013
Tak fakt nevím :-(. Máme slepice rok a půl, 15 slepic, k dispozici mají celou obrovskou zahradu (tedy nejen trávu, písek, kompost, stín, ale i moje křeslo pod altánkem - bohužel), krmíme granulema pro nosnice + chleba + granule pro kočky + občas... celý příspěvek >
Odpadní jímka z ČOV (čerpadlo?), 19.11.2011
Pěkný den, potřebuji poradit ohledně čerpadla které bude umístěno v jímce do které zaúsťuje výtok z čov-ky. Objem nádrže je zatím jen 800l ale do budoucna bude asi dvojnásobný.  Dno jímky je zatím jen makadamové (v budoucnu bude jímka... celý příspěvek >
Černání rostlinek paprik, 6.6.2011
začínám s pěstováním paprik ve skleníku a na místech mezi hlavním stvolem a vedlejšími výhonky začíná rostlina černat, prosím nevíte co to je a jak si s tím poradit?
Zkušenosti s traktůrkem MTD 160/92 H, 25.4.2011
Můj traktůrek MTD už pátou sezonu úplně bez problémů. Zimuji sám. Náhradní díly nebylo třeba.Ale mám trochu jiný model.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika