Příspěvky uživatele - 8.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnědé květy, 5.4.2014
No, soused má jednu a mám dojem, že na tom je stejně. Jinak během odpoledne byly plné bílé květy, radost pohledět a ráno jako když projde Lohniský s kosou a tahle hrůza. Co si pamatuji loni, tak alespoň bylo pár mladyých plodů (právě velikosti nehtu... celý příspěvek >
Hnědé květy, 4.4.2014
odrůdu bohužel nevím, kupoval jsem v zahradnictví rypáček a paní říkala, že lze pěstovat v mé lokalitě. včel a čmeláků jsem za tři dny kvetení viděl asi pet dohromady, čili žádná sláva.
Hnědé květy, 4.4.2014 Obsahuje fotku
děkuji za zajímavou diskusi. jde o podolí, merunka nemá příliš světla, přikládám ještě jeden obrázek
Hnědé květy, 4.4.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, začínám být zoufalý, neb má meruňka na jaře vždy vykvete a během pár dnů se z jejích květů stane toto (viz foto). za sest let ani jeden plod! můžete mi prosím poradit příčinu, případně řešení, respektive popsali byste mi krok za krokem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika