Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoně a merunky jako vřetena, 8.3.2014
Terminál sestřihněte na očko, z kterého bude pokračovat terminál a ostatní předčasný obrost na 3-5 oček, k kterého naroste "plodonoš".
Desinfekce půdy nekomerčními přípravky, 8.3.2014
Vyklíčený žabinec zničíte stejně spolehlivě motyčkou nebo šintákem. ale parou ohřejete půdu nad 70°C, což je teplota potřebná pro aktivaci klíčení semen žabince. K tomuto ohřátí normálně osluněním ve vrstvičce do 3 mm tloušťky a tedy podle toho... celý příspěvek >
"Forkertovo nikolování", 6.3.2014
A kde jste vy vzal to, že při očkování je potřeba mít zářez až do dřeva a pod očkem velký dřevěný štítek?
Vertikutace již nyní?, 6.3.2014
Jde to i po vertikutaci, ale nejde to současně nebo po aplikaci dolomitického vápence. Nechte to na později, až se dolomitický vápenec vstřebá do půdní struktury.
"Forkertovo nikolování", 6.3.2014
Nedokáži přesně určit kde je rozhraní mezi kambiem a lýkem, ale jistě vím, že mi je k ničenu kůra a dřevo. Kambium a lýko dokáže přirůst (vytvářet srůstový kalus) jak na styku s dřevem, tak na styku s kůrou. K vytváření plátku je lepší, když máte... celý příspěvek >
Kde sehnat malou pálenici, 5.3.2014
nevim jak u Vás, ale u nás papiňák (indický nerez) i destilační chladič (polské draselné sklo) prodává TESCO za 1420,- + 460,- takže spolu s hadicemi a drobnostmi si pořídíte kuchyňskou varnu za necelých 2000,- (68 eur).
"Forkertovo nikolování", 5.3.2014
Ještě dotaz. Z letorostu řežete očka odspodu-nahoru nebo opačně odshora-dolů? Ačkoliv v literatuře je nejčastěji uváděno vyobrazení řezu odshora-dolů tak mně se více osvědčilo naszení nože pod očkem a seříznutí směrem nahoru. Horní pásek kůry je pak... celý příspěvek >
Štepenie sliviek /roubovani/, 5.3.2014
Radši než PVC mám PELD pásku, která je tažná a má trochu tvarovou paměť. Bohužel mi její zásoby docházejí a budu muset zjistit, kde sehnat nové balíčky. S výhodou používám její  "samoutahovací" vlastnost. Páska šíře 10 mm se těsně před použitím... celý příspěvek >
"Forkertovo nikolování", 5.3.2014
Taky to chci zkusit, ale budu používat plátek z internodia - v podstatě jen živé lýko z odrůd Bohemica a Jana.
Výběr čerpadla, 5.3.2014
Když se vrátíme na začátek, je otázka proč nedat jen převinout motor, když systém byl navržen natolik správně, že fungoval dobře 17 let. Důvodem pro změnu však může být zaklesnutí vody pod sací hloubku a v tom případě je namístě celý systém znovu... celý příspěvek >
Bramborový sud, 5.3.2014
Zkuste Dalí nebo Lauru
Bramborový sud, 5.3.2014
jedna zásadní věc, proč to nebude fungovat. Brambor dá tím lepší úrodu, čím lépe je přihrnut. V roce, kdy se mi nepodařilo a nechtělo přihrnovat jsem měl nejméně brambor co pamatuji. Poučen tímto jsem v příštím roce přihrnoval natřikrát a úroda byla... celý příspěvek >
Výběr čerpadla, 5.3.2014
Nulový tlak ještě neznamená nulový průtok. V sání čerpadla dokonce máte podtlak. Naopak vysoký tlak neznamená automaticky "nějaký průtok" - na dně bazénu je taky tlak a voda stojí. Příčinou průtoku je tlakový gradient = rozdíl tlaků na začátku a... celý příspěvek >
Velikost ořešáku Mars, 4.3.2014
Když se urodí, stačí jeden strom pro šest rodin, když to pomrzne v květu jako předloni, tak sami máte málo.
Vari T20 - výměna gufera pod spojkovým bubínkem, 4.3.2014
no vidíte, speciální stahovák... a já myslel že na to můj serviskák používá malý univerzální dvouramenný co mu háčky projdou těmi dvěmi dírami ve dně bubínku.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika