|
Příspěvky uživatele - 3.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
doporučení jaký skleník, 9.3.2008 No pořád je jenom z pozinkovaného plechu - životnost cca 10-15 let. Tolik uvádí i výrobce, rozhodně není "napořád". Samozřejmě doporučuji profily natřít barvou, aby brzy nezkorodovaly. Sám jsem měl Tobiáše 12 let.
Pokud chcete skleník s... celý příspěvek > |  | Který skleník zvolit?, 16.2.2008 Určitě firmu Kovoagrex! Jejich skleníky jsou perfektní, doporučuji, mám ho již pět let a bez chybičky. |  |
|  | Který skleník zvolit?, 8.2.2008 Doporučuji jednoznačně žárově zinkované železo, pozinkovaný plech se musí natírat, ošetřovat, nemá rozhodně tak dlouhou životnost. |  | Vytápění skleníku, 7.2.2008 Dobrý den, také jsem měla kamna, ale jsem většinu dne v práci, takže řeším elektrickým radiátorem a časovačem... |  | Který skleník zvolit? V&P, Tobiáš, Limes...?, 7.2.2008 Dobrý den,
můžete mi prosím poradit, který skleník zvolit? Nemůžu se rozhodnout, co se týče kvality a životnosti, měl by být nejlepší V&P. Máte zkušenosti?
Děkuji Reby |  |
|
|
|