Příspěvky uživatele - 3.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
doporučení jaký skleník, 9.3.2008
No pořád je jenom z pozinkovaného plechu - životnost cca 10-15 let. Tolik uvádí i výrobce, rozhodně není "napořád". Samozřejmě doporučuji profily natřít barvou, aby brzy nezkorodovaly. Sám jsem měl Tobiáše 12 let. Pokud chcete skleník s... celý příspěvek >
Který skleník zvolit?, 16.2.2008
Určitě firmu Kovoagrex! Jejich skleníky jsou perfektní, doporučuji, mám ho již pět let a bez chybičky.
Který skleník zvolit?, 8.2.2008
Doporučuji jednoznačně žárově zinkované železo, pozinkovaný plech se musí natírat, ošetřovat, nemá rozhodně tak dlouhou životnost.
Vytápění skleníku, 7.2.2008
Dobrý den, také jsem měla kamna, ale jsem většinu dne v práci, takže řeším elektrickým radiátorem a časovačem...
Který skleník zvolit? V&P, Tobiáš, Limes...?, 7.2.2008
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, který skleník zvolit? Nemůžu se rozhodnout, co se týče kvality a životnosti, měl by být nejlepší V&P. Máte zkušenosti? Děkuji Reby
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika