|
Příspěvky uživatele - 57.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Včelky samotářky, 6.4.2014 Taky jsem vyrobil pár těchto domečků, ale nakonec jem zjistil, že daleko větší aktivita toho hmyzu je v hromádce starého dříví, cihel nebo v ponechaném "divokém koutku". |  | Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 6.4.2014 LAD (LAV) má i rychle působící dusičnanovou formu (amonná forma, jako duhá složka, je pomalejší). |  |
|  | Jablon Gravštýnské, 1.4.2014 Tak to jste mě trochu uklidnil. Každopádně na A2 roubnu jeden ze starého. |  | Jablon Gravštýnské, 31.3.2014  Před 5 lety jsem pořídil dalšího Grávštýna - na A2, ale už třetím rokem zaplodil (udržel si jeden plod, stává se to), ale letos má opět květní pupeny. Květy nebyly čistě bílé jako je to u starého stromu této odrůdy, ale s lehce růžovým nádechem.... celý příspěvek > |  |
|
|
|