Příspěvky uživatele - 12.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda jahod, 28.3.2014
No, na podzim se zasadila nové jahody do nového záhonku. Zemina sedla a já bych potřebovala jahody vyndat, přisypat zeminu a znovu zasadit..
Odrůda jahod, 28.3.2014
Dobrý den, můžu ještě v tuto dobu přesadit jahody, nebo je lepší počkat na podzim? Díky!
Kdy a jak stříhat?, 28.3.2014
Keříky byly ze zahradnictví v kontejnérech.  Má představa je, aby plot zhoustnul hned od země a nechám ho růst spíš přirozeně. Nic podle lajny. 
Kdy a jak stříhat?, 28.3.2014
Lído, díky za rady! Píšu si a o víkendu tak učiním
Kdy a jak stříhat?, 28.3.2014
Byl by někdo ochotný mi poradit za a kdy zastřihnout okrasné keře?Popř. dopolnit mé chabé poznámky. Mám od loňského podzimu živý plot z X druhů a moc si nevím rady se stříháním. Rostlinky jsou malé, 30-50cm vysoké. Jasmín - Leycestérie-... celý příspěvek >
Borovice kleč - jak stříhat?, 26.3.2014
Mám od loňska zasazenou malou borovičku (cca půl metru) jak a kdy stříhat, aby měla kulatý tvar? 
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 9.3.2013 Obsahuje fotku
Mohu doporučit hotová dvířka reagující na soumrak. http://www.youtube.com/watch?v=SDSgghMVXUc http://www.youtube.com/watch?v=lWLOdmqDVKk kontakt: renatko@centrum.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika