|
Zkušenosti s "levným" zahradním nábytkem (např. Ikea, Jysk), 17.1.2011 A odkud prosím máte ten teakový nábytek? Pokud by nebyl vyloženě drahý, tak bychom zvážili i ten :-) |
 |
Zkušenosti s "levným" zahradním nábytkem (např. Ikea, Jysk), 17.1.2011 No je jasné, že to profici nejsou, ale ty ceny jsou slušné... za set v akci (velký stůl, 4 polohovací křesla 7 tis. dřevo tuším Meranti)... :) |
 |
|
 |
Zkušenosti s "levným" zahradním nábytkem (např. Ikea, Jysk), 16.1.2011 Dobrý den,
zvažujeme koupi zahradního nábytku z tvrdého dřeva a přemýšlíme i nad levnější variantou ale Ikea, Jysk. Jsou vzhledově hezké, cenově velmi přijatelné. Máte někdo zkušenosti s tímto nábytkem? Negativní i pozitivní? Připadně můžete poradit... celý příspěvek > |
 |
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 6.1.2011 Tuto otázku jsem Anetko čekal. Ten skleník vybíral můj syn podle katalogu.Takže teď momentálně nemohu nic konkrétního doporučit.Později jsem viděl lepší provedení, ale výrobce nevím. Podle katalogu už bych nevybíral, chce to vidět na vlastní... celý příspěvek > |
 |
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 6.1.2011 Aneto nebrat!
Vlastní zkušenosti velmi špatné.
1) Teplota večer i v noci stejná, jako venku.Neudrží teplotu, přes den se přehřívá.
2) Při větru odlétávají tabule, pružiny při větru neudrží plastové tabule a tyto ... celý příspěvek > |
 |
Řez ořešáku, 25.12.2010 Nebo katalog 2007??? Budu se muset podívat. |
 |
Řez ořešáku, 25.12.2010 V katalogu zahrádkáře pro rok 2008 se píše obsáhlý článek ohledně ořezávání ořešáku. Tam se píše květen až červen - při délce nových letorostů 15-20cm je nejvhodnější termím pro zdárné zavalení řezné rány.
Je vhodné si to prostudovat než se někdo do... celý příspěvek > |
 |
Odstranění hub v trávníku, 15.9.2010  Také bych rád ocenil radu, jak se hub zbavit. Objeví se zejména po dešti. Viz obrázek
Děkuji moc |
 |
Rozhrabávání mulčovací kůry kosy, 10.8.2010 Děkuju za odpovědi, vyzkouším to. F. |
 |
Rozhrabávání mulčovací kůry kosy, 8.8.2010 Dobrý den, prosím o radu.Mulčovací kůru mě rozhrabávají kosy, jak je odradit? Díky |
 |
|
 |
Problémy s ptačím zobem, 28.7.2010  Dobrý den.
Mohl by mi prosím někdo poradit. Mám vysázený druhý rok jako živý plot ptačí zob. Rostliny rostou pěkně, ale před cca měsícem se objevily na listech drobné bílé skrvny a některé lístky jsou zkroucené-viz obrázek. Chtěl bych vědět,... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2010, 15.6.2010 Mirek se potřebuje zbavit spodní vody... postřik mu jaksi bude na nic. |
 |
Táhne ořešák vodu?, 8.6.2010 Taky mne to zajímá! Mívám často vodu ve sklepě pod domem. Ořešák (obvod 195cm, výška stromu asi 20m) je od sklepa 5m, ale asi ho budu muset shodit z obavy o bezpečnost domu i když ořešák vypadá zdravě.Myslím si že snížení koruny(silné větve) by byl... celý příspěvek > |
 |
Totální devastace živého plotu - kroucení listů, 15.5.2010 Dobrý den, jsme na tom úplně stejně. Teď jsme dorazili ze zahradnictví a bylo nám řečeno, že by se snad mohlo jednat o pilatěnky, / ale nebyli o tom úplně přesvědčeni- a že se s nimi nedá nic dělat/. Taktéž prosím o jakoukoliv radu. Máme lístky... celý příspěvek > |
 |
Problém motor Tera, 12.12.2009 Měl jsem stejný problém, teplý motor nešel nastartovat až asi za 10 minut, vyřešila to výměna gufera a ložisek na klikovce. Používejte kvalitní oleje. |
 |