Příspěvky uživatele - 64.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelená voda v sudu - zalévat s ní?, 16.2.2011
Někde tady jsem četl, že taková voda není vhodná na zalévání. Já do nádoby s takovou vodou bych nasypal pár zrníček hypermanganu nebo skalice. Myslím si, že tím nic nezkazím.
Alternativa, 16.2.2011
Taky by mne to zajímalo.
Proč pikýrovat?, 16.2.2011
Minulý týden v TV Receptáři byla o tom řeč, prý se zlepšuje kořenový systém. Ale pro jistotu se na to podívám znovu na video z netu, protože jsem zrovna tuto reportáž neviděl celou. Kdo to viděl ať napíše! Doplňuji ve22.10h: Receptář prima... celý příspěvek >
Komposter, 16.2.2011
od 21.11.2009 četlo 1101lidí a nikdo neporadil? Luxol bych nepoužíval, s fermeží bych asi taky váhal. Nejraději surové dřevo a počítat s výměnou až dřevo uhnije.
Zmlazená hrušeň, 16.2.2011
Proč?    Nikdo neví?
Kdy a jak ostříhat šalvěj?, 12.2.2011
Od 30.10.2010 četlo 554 a nikdo neodpověděl.Před chvílí jsem kloktal šalvěj. Já mám 1 keřík a vůbec si s ním nedělám starost.  "Oholím" ho někdy na podzim, někdy až na jaře a až do dřeva -něco malinko nechám. Roste pod meruňkou s... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 12.2.2011
Já se hrabu v www.zahrada.cz.
Co pěstovat?, 12.2.2011
Já bych opravdu dal brambory. To je rada od starých sedláků, je to nejlepší způsob zpracování zeminy. Jsem zvědavý na názor ostatních.
Štěpařský vosk ztuhl, 12.2.2011
Honzo, určitě použij slivovici, ale jen do sebe. Do vosku ji nedávej, ani líh!
Jak znechutit srnkám naše tůje a stromky?, 5.2.2011
Určitě se poptejte u lesáků.Na webu jste nic nenašli?
Řez meruňky, 24.1.2011
Díky za radu!
Řez meruňky, 24.1.2011
Škoda, že ještě nikdo neporadil. Mne by to taky zajímalo!
Jaký vertikutátor, 23.1.2011
Dobrý den. Chci koupit na zahradu vertikutátor, rozhoduji se mezi Stiga VE 32 a AL-KO 32 VLE. Plochu zahrady mám 400 m2, proto volím elektrickou. Sekačku mám benzinovou Stigu Turbo, plotostřih také elektrickou Stigu, a jsem spokojený Máte někdo... celý příspěvek >
Velké "truhlíky" na dřeviny, 17.1.2011
Dobrý den, marně pátrám na netu a hledám velké kontejnery, tvar truhlíku na osázení dřevinami. Potřebuji sehnat něco v plastu, v tmavě šedé, antracitové barvě. Nevíte někdo, kde je sehnat? Děkuji :-)
Zkušenosti s "levným" zahradním nábytkem (např. Ikea, Jysk), 17.1.2011
Skládačka pro nás není problém ;-). Co je tedy prosím podle vás zásadní u zahradního nábytku?
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika