|
Zelená voda v sudu - zalévat s ní?, 16.2.2011 Někde tady jsem četl, že taková voda není vhodná na zalévání. Já do nádoby s takovou vodou bych nasypal pár zrníček hypermanganu nebo skalice. Myslím si, že tím nic nezkazím. |
 |
Alternativa, 16.2.2011 Taky by mne to zajímalo. |
 |
|
 |
Proč pikýrovat?, 16.2.2011 Minulý týden v TV Receptáři byla o tom řeč, prý se zlepšuje kořenový systém. Ale pro jistotu se na to podívám znovu na video z netu, protože jsem zrovna tuto reportáž neviděl celou. Kdo to viděl ať napíše!
Doplňuji ve22.10h: Receptář prima... celý příspěvek > |
 |
Komposter, 16.2.2011 od 21.11.2009 četlo 1101lidí a nikdo neporadil?
Luxol bych nepoužíval, s fermeží bych asi taky váhal. Nejraději surové dřevo a počítat s výměnou až dřevo uhnije. |
 |
Zmlazená hrušeň, 16.2.2011 Proč? Nikdo neví? |
 |
Kdy a jak ostříhat šalvěj?, 12.2.2011 Od 30.10.2010 četlo 554 a nikdo neodpověděl.Před chvílí jsem kloktal šalvěj.
Já mám 1 keřík a vůbec si s ním nedělám starost. "Oholím" ho někdy na podzim, někdy až na jaře a až do dřeva -něco malinko nechám. Roste pod meruňkou s... celý příspěvek > |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 12.2.2011 Já se hrabu v www.zahrada.cz. |
 |
Co pěstovat?, 12.2.2011 Já bych opravdu dal brambory. To je rada od starých sedláků, je to nejlepší způsob zpracování zeminy. Jsem zvědavý na názor ostatních. |
 |
Štěpařský vosk ztuhl, 12.2.2011 Honzo, určitě použij slivovici, ale jen do sebe. Do vosku ji nedávej, ani líh! |
 |
Jak znechutit srnkám naše tůje a stromky?, 5.2.2011 Určitě se poptejte u lesáků.Na webu jste nic nenašli? |
 |
|
 |
Řez meruňky, 24.1.2011 Díky za radu! |
 |
Řez meruňky, 24.1.2011 Škoda, že ještě nikdo neporadil. Mne by to taky zajímalo! |
 |
Jaký vertikutátor, 23.1.2011 Dobrý den. Chci koupit na zahradu vertikutátor, rozhoduji se mezi Stiga VE 32 a AL-KO 32 VLE. Plochu zahrady mám 400 m2, proto volím elektrickou. Sekačku mám benzinovou Stigu Turbo, plotostřih také elektrickou Stigu, a jsem spokojený Máte někdo... celý příspěvek > |
 |
Velké "truhlíky" na dřeviny, 17.1.2011 Dobrý den, marně pátrám na netu a hledám velké kontejnery, tvar truhlíku na osázení dřevinami. Potřebuji sehnat něco v plastu, v tmavě šedé, antracitové barvě. Nevíte někdo, kde je sehnat? Děkuji :-) |
 |
Zkušenosti s "levným" zahradním nábytkem (např. Ikea, Jysk), 17.1.2011 Skládačka pro nás není problém ;-). Co je tedy prosím podle vás zásadní u zahradního nábytku? |
 |