|
Rajčata pro sezónu 2014, 26.3.2014 Já se omlouvám, měl jsem ty fotky dát hned. |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 26.3.2014 Dal jsem jim Harmonii vápník (mikroprvky) a do vody jim přidám vitality komplex tak uvidím. Rostou v paneláku za oknem tak teplotu mají furt stejnou 25°C. Do květináče jsem dal pár kuliček cereritu s hořčíkem.
Mušky jsem taky neviděl kromě pár... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Papriky 2014, 26.3.2014 Tý Slovakii to hrozně trvá snad 3 týdny možná déle, neevidoval jsem.
Já estonský Aligátor "0" z 12ks a Čudo velikán 1ks z 12ks. |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 26.3.2014  Ty květy ani nevykvetli. Tak nevím. Jsou na takových vedlejších stoncích u keříkových. Opiloval jsem je štetečkem, nevím jestli všechny.
|
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 26.3.2014 Nechci zakládat nové vlákno - u sazenic z ledna (nemohl jsem se dočkat) mi už kvetou a odkvetli a mají malé rajčátka, ale na některých stoncích a vijanech mi pár květů zežloutlo, uschlo a odpadlo. Nevíte čím to je jestli je nemám třeba přihnojit nebo... celý příspěvek > |
 |
Ildi neklíčí, 24.3.2014 Mám semena od Zelseed a taky tragédie možná 20%. Jestli to není odrůdou nebo zralostí. |
 |
Nastja slastena klicivost, 22.3.2014 Zkuste vršek zasypat aspoň 1cm lógr-kafe já se jich časem zbavil i když se občas nějaká objeví. To kafe i po zalití rychle schne a to sejim nelíbí a možná ani nechutná. |
 |