Příspěvky uživatele - 75.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2014, 26.3.2014
Já se omlouvám, měl jsem ty fotky dát hned.
Dal jsem jim Harmonii vápník (mikroprvky) a do vody jim přidám vitality komplex tak uvidím. Rostou v paneláku za oknem tak teplotu mají furt stejnou 25°C. Do květináče jsem dal pár kuliček cereritu s hořčíkem. Mušky jsem taky neviděl kromě pár... celý příspěvek >
Papriky 2014, 26.3.2014
Tý Slovakii to hrozně trvá snad 3 týdny možná déle, neevidoval jsem. Já estonský Aligátor "0" z 12ks a Čudo velikán 1ks z 12ks.
Rajčata pro sezónu 2014, 26.3.2014 Obsahuje fotku
Ty květy ani nevykvetli. Tak nevím. Jsou na takových vedlejších stoncích u keříkových. Opiloval jsem je štetečkem, nevím jestli všechny.
Nechci zakládat nové vlákno - u sazenic z ledna (nemohl jsem se dočkat) mi už kvetou a odkvetli a mají malé rajčátka, ale na některých stoncích a vijanech mi pár květů zežloutlo, uschlo a odpadlo. Nevíte čím to je jestli je nemám třeba přihnojit nebo... celý příspěvek >
Ildi neklíčí, 24.3.2014
Mám semena od Zelseed a taky tragédie možná 20%. Jestli to není odrůdou nebo zralostí.
Nastja slastena klicivost, 22.3.2014
Zkuste vršek zasypat aspoň 1cm lógr-kafe já se jich časem zbavil i když se občas nějaká objeví. To kafe i po zalití rychle schne a to sejim nelíbí a možná ani nechutná.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika