|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roxana, 25.3.2015 Už sedí pusinka u mne v zahradě, až se projeví dám zprávu. J |  | Řez meruňky Goldrich, 24.3.2015 Může za tím být i nedostatek vzduchu v kořenech (kořenová asfyxie). Obětoval bych kousek trávníků a stromek obryl - a při tom přidal vylehčující kompost.
U strádajících stromů každý hledá, že jim něco chybí. V našich podmínkách... celý příspěvek > |  |
|  | Propjení IBC material, 24.3.2015 Nojo, ale jak propojíte 2 prázdné IBC kontejnery hadicí vrchem? |  | Řez meruňky Goldrich, 24.3.2015 Řez by asi meruňka přežila, otázkou je, čemu by pomohl. Strom, je pěkný a má dostatečné přírůstky. Jistě, jemně proředit korunu můžete, ale nezbytné to není. Nejvhodnější by byl asi čas kvetení. |  | Znáte, prosím, tuto rostlinu?, 24.3.2015 Pryšec křížmolistý? |  | Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 24.3.2015 No, to určitě dělá!. Budete-li železným rýčem krájet zeleninu, pak skutečně vitamíny ničit bude. |  | Chybějící pupeny, 23.3.2015 Jiný pupen na větvičce není? |  | Chybějící pupeny, 23.3.2015 Nový pupen asi nenaroste, tak patrně vyraší ten nejvyší, který nechybí. |  | Řez třešně, 23.3.2015 Já bych tu třešinku asi nechal tak, jak je. |  | Uzení klobás studeným kouřem, 23.3.2015 Jaké používáte dřevo a kolik ho spálíte při jednom uzení? |  |
|  | Balkonova broskev, 23.3.2015 Já mám všechny broskvoně, meruňky a nektarinky zamulčované kůrou - nádherné zdravé stromy, výborně prospívající, takže jim zamulčování kůrou jednoznačně nevadí. |  | Špatné Ph pro hrušku?, 22.3.2015 .Prostě mi vychází že s hrušní se nemá člověk mazlit.
Problémem mnohých diskutujících je, že jednu svoji epiizodickou zkušenost (třebas pravdivou) povýší na zákon. Já jsem jednou při přesazování semenáčků jeden zapomněl v trávníku a... celý příspěvek > |  | Růže Kordes v Olomouci a okolí, 18.3.2015 Kordesky jsem kupovala v zahradnictví BENED v Dolanech u Olomouce - minulý týden jsem si tam byla pro Uetersens rosenkonigin- zatím čeká ve skleníku, protože je v kontejneru a už dost narašená, ale jsem nadšená, že jsem ji ukořistila.J |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 18.3.2015 To nemá chybu!!! |  | Hrabos?, 16.3.2015 1. Jak jste v půli března poznali, že třešinky a višničky žijou? Když zapíchnete na podzim do země pruty bez kořenů, bude dřevo i pupeny vypadat úplně stejně.
2. Hryzci příliš nemilují kořeny třešní a višní. Určitě se do nich nepustí dřív, než... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|