Příspěvky uživatele - 231.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neplodící Josta a černý rybíz, 2.5.2014
Zaschla mi větev josty, loňská na předloňském dřevě. Už měla plody.Zaschnutí bylo ze dne na den. Větev jsem ustřihl a odspodu začal stříhat. Našel sem asi 10 cm vyžraného měkkého prostředku větve.Dírka asi tak půl milimetru, černé barvy.
Ploskorez, 22.4.2014
Ustřihněte nebo uřízněte pásek plechu, přibijte to na klacek a uvidíte.  Po dědovi  (*1880) jsem našel doma kombinaci hrabiček a na druhé straně kus plechového pásku. Položilo se to na záhon, trochu přitlačilo a táhlo. Podřezávalo to... celý příspěvek >
Libeček, 21.4.2014
Není ten hořký libeček třeba pryskyřník? S trochou fantazie...
Rakytník - jaké velikosti dorůstá, 21.4.2014
Koupil jsem přes internet rakytník. Jedna sazenice byl nevzhledný, orvaný klacík téměř bez kořenů, jen štětka lístí nahoře. Vršek jsem ustřihl, strčil do země a zalil. Roste.
Mráz - malé plůdky meruněk, 16.4.2014
Plzeňsko, 400 mnm. Tak jsem se právě vrátil ze zahrady. Naplnil jsem postřikovač vodou a rozkvetlé stromy postříkal, kam dosáhnu. Tráva už křupe pod nohama.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 23.3.2014
Hledal jsem ve starších příspěvcích a nalezl zmínku, že Baycor lze nahradit Dithane DG.?Druhý postřik pak Horizon, jestli se ještě sežene.Lze se na Dithane spolehnout v případě moniliového úžehu?
Bramborový sud, 16.2.2014
Loni jsem pohodil pár hlíz na plácek po vybraném kompostu a zahodil je mechem kompostem a travou.Dal jsem asi příliš silnou vrstvu a brambory prostě neprorazily.Když si zatluču pár klacků do třeba kruhu, dám dolů do trochy půdy bramboru a budu... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika