|
Příspěvky uživatele - 239.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Paradajky voľne vonku, 13.4.2014 presne tak, jedna vec je otuzovanie sadenic vonku, resp. brzdenie ich rastu a druha je vysadba do volnej zeme. odpradavna sa rajciny vysievaju az po zmrznutych, teda az o mesiac.
skorou vysadbou von sa NIC neurychli, pokial si niekto mysli ze tym... celý příspěvek > |  | Dýně, cukety, 8.4.2014 Jednoznacne predpestovat, uroda pride podstatne skor. Ale pozor na prilisne teplo pri pestovani, vedia sa poriadne vytiahnut.
|  |
|  | Sladkaja děvočka - tyčková, kulatého tvaru, 8.4.2014 potvrdzujem, aj u mna sladkaja zo semena rastie extremne pomaly a je najslabsia zo vsetkych rastlin. |  | Kdy ven?, 6.4.2014 No ja mojich asi 200 sadenic tazko umiestnim do obytnych priestorov, uvazujem ci ich dam do zimnej zahrady kde je okolo 21 st.alebo ich dam do vonkajsieho pareniska kde je cca o 5 stupnov menej, avsak svetelne podmienky su tam podstatne lepsie.. |  | Kdy ven?, 5.4.2014 Ake nasledky mate na mysli?
Mam sadenice vonku asi tyzden, denne teploty sa doteraz pohybovali okolo 15-20 st, nocne minimum 5 st v dvoch metrov prezili bez akejkolvek ujmy na zdravi.
Mam naopak pocit ze rastliny su silnejsie, farba je... celý příspěvek > |  | Nastja slastena klicivost, 21.3.2014 presne tak je to aj u mna, mam 24 odrod a jedina co mi robi taketo problemy ne nastja |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 17.6.2013 Cez vikend som aplikoval na travnik nedaleko rajcin pripravok roundup v silnejsej koncentracii. Alikoval som ho vo velmi tesnej blizkosti burin postrekovacom. Pravdepodobne vsak vietor uniesol kvapky pripravku na nedaleke rajciny a dnes som... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|