Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kaderavost?, 11.5.2013
Souhlasím s Vámi a samozřejmě předpokládám, že aktivní chemici nebudou s naším názorem souhlasit. Já ale mám vedle broskvoní i zeleninu a tu chci mít, pokud možno, bez chemie. Co se týká sousedů, za plotem jsou také tři broskvoně a než bych se díval,... celý příspěvek >
Postrik proti pilatce, 11.5.2013
Také mě napadlo, že když v předchozím roce došlo k plošnému zmrznutí květů slivoní, že neměla pilatka možnost rozmnožit se a že v následujícím roce bude i bez postřiku slušná úroda. Tak nám, Honzo, na podzim sdělte, jakou budete mít úrodu.
Kaderavost?, 11.5.2013
Už léta stříkám Kuprikolem, pouze jednou, těsně před rozkvětem. A myslím si, že když na stromu ulpí sotva desetina postřiku, pak dělat více postřiků je zbytečné zatěžování okolí. Neboli souhlasím, že bez chemie to nejde, ale nic se nemusí přehánět.
Postrik proti pilatce, 10.5.2013
Tak si letos připravte podpěry, aby se Vám pod tíhou úrody nezlomily větve.
Postrik proti pilatce, 7.5.2013
Naprosto souhlasím. Obecně uváděná dávka je dostačující u profesionálních postřikových přístrojů, které mají vyšší tlak a lepší rozstřik na větší vzdálenost a plochu. Užívá-li ale zahrádkář k postřiku nějaký 5litrový hobby postřikovač, opravdu... celý příspěvek >
K čemu je Talent?, 7.5.2013
Má, prosím, někdo informaci, zda je možné užít Talent proti strupovitosti broskvoní?
Hustý trávník - co s tím?, 3.5.2013
Když to nebude o živinách, tak tedy o tom, že příliš často sekáte rotačkou a tím dochází k zahoustnutí. Zkuste občas na části zahrady nechat trávu vyrůst, až odkete a posekat bubnovkou nebo strunou, až se budou dělat sena. A uvidíte pak ten rozdíl.
Suncrest (dotaz), 2.5.2013
Já Suncrest opravdu nepěstuji a v případě jeho typu květu se odvolávám na literaturu. Ano, vidím zde velký rozpor. Ve Vaší situaci bych ale počkal ještě jeden rok, až broskvoně začnou plodit a podle doby zrání s jistotou zjistíte, o který Vámi... celý příspěvek >
Suncrest (dotaz), 2.5.2013
I v pojednání Meruňky, broskvoně na zahrádce popisují autoři Richtr a Kalášek u Springcrestu miskovitý květ a u Suncrestu zvonkovitý.
Roubování, 30.4.2013
Já květy odstraňuji. Samozřejmě, může i z takového květu dorůst plod, ale dochází k zbytečnému vysilování roubu.
Ohybani svislych vetvi na vodorovne a jeho vliv na nasledne smerovani prirustku a plodonosnost, 30.4.2013
K té technice ohnutí. U závaží je problém, neboť jím vítr pohybuje a také větev má určitou pružnost a při stálém zatížení závažím může dojít až k jejímu ulomení. Mě se mnohem více osvědčilo držet ohnutou větev hliníkovým drátem zachyceným o již... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 30.4.2013
U nás už by zapršet mohlo, dobré tři týdny tu nebyla ani kapka a ačkoli mám nádrže na 2m3 vody, téměř všechny zejí prázdnotou.
Trávník zničený divokými prasaty, 30.4.2013
Když jsem napsal, že smrdí, tak mohu potvrdit, že zas ne tolik, aby byl někdo obtěžován smradem. Ale napadlo mi, zda se nemůžete dohodnout s majitelem louky, zda byste tam, u plotu sousedů, mimo vegetační období, nemohl tak tři tyčky nechat.
Odstranění plevelů pomocí netkané textilie?, 29.4.2013
Já jsem užil starý běhoun, skrz který voda proteče a zároveň je tak těžký, že ho plevel nenadzvedne. Nutné je ovšem nechat záhon přikrytý alespoň od jara do podzimu, raději celý rok a samozřejmě, čím větší zakrytá plocha, tím lépe. Takto jsem beze... celý příspěvek >
Trávník zničený divokými prasaty, 29.4.2013
Existuje například Wildschwein-Stopp přípravek 400ml ve spreji za cenu do 500Kč. Já jsem ho užil, když mi na podzim prasata rozryla louku u lesa a od té doby je klid. Asi metrové dřevěné tyčky jsem zatloukl šikmo v úhlu asi 60° a k nim jsem přivázal... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika