Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
První broskvoně dozrávají, 28.7.2013 Obsahuje fotku
Poslední letošní plody Springcrestu a pomalu dozrávající Earliglo.
První broskvoně dozrávají, 25.7.2013 Obsahuje fotku
U nás už je sklizený Springcrest a dozrává Earliglo. Úroda se zatím zdá být víc než dobrá.
Jakou sekačku s variabilním pojezdem?, 20.7.2013
Nevím, Váš dotaz je nejasný, ale žádná 4 rychlostní převodovka neexistuje, to jsou jen aretace polohy variátoru. Proto je na té " rychlostní " páce napsáno Měnit jen za chodu motoru, abyste " nerval" řemen do stojícího variátoru.
Bílá plíseň na dřevě, 23.6.2013
Vlnatku jsem do současnosti viděl jen ve Španělsku. A letos mi najednou dělá potíže. Zkusil jsem už dvakrát Mospilan se smáčedlem, ale úspěch kvůli listům nic moc.
Jaký postřikovač?, 14.6.2013
Solo 475, zádový, pákový,12l s vysouvací teleskopickou tyčí 2,3m. Nemusím už lézt s postřikovačem po stromech. Po celou dobu postřiku stejný tlak a široký rozstřik. Snazší práce, kvalitnější postřik při menší spotřebě kapaliny.
Páchnoucí kompost, 7.6.2013
No právě, trvá to "jen" několik dní. A pak je po všem. A to ještě musí vanout právě od sousedů. Tedy, nechci se souseda zastávat, ale ten problém vidím příliš nafouknutý.
Páchnoucí kompost, 7.6.2013
Páchne. Pravda, zapařená posekaná tráva někomu asi nevoní, ale že by přímo páchla? Takhle velká slepičárna nebo prasečák nebo bioplynová stanice, ty dokážou zamořit smradem celé okolí, ale hromada tlející trávy nebo kompost je toho jen slabý odvar a... celý příspěvek >
Vyhony na vijane za plodmi, 1.6.2013
Dovolte mi, abych přidal opačnou zkušenost. Tato pokračování vijanů v době léta nechávám růst dál a naroste na nich řada velmi sladkých plodů velikosti cherry, často v době, kdy celý původní vijan už je odplozený a bez užitku. Odrůda Tornádo... celý příspěvek >
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 27.5.2013
Díky Vám, pane Jelene, jsem se seznámil s tolerantní Černošickou a Viktorií a těmto dvěma odrůdám dávám nyní přednost v rozmnožování. Jen nevím, kdo to pak za pár let bude sklízet. Ohledně Calypsa na pilatku též spokojenost a dále i s možností využít... celý příspěvek >
Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 27.5.2013
Ještě k tomu mému, relativně pozdnímu postřiku. Ač stříkám léta Kuprikolem, který by neměl přijít na list, neboť broskoně nesnáší měď, v době mého postřiku před květem už se také listové pupeny začínají otevírat a nikdy jsem je postřikem nepoškodil.... celý příspěvek >
Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 27.5.2013
Tak, přirozeně, jestliže jde o pěstování broskví ve velkém, v sadu, kde na zemi je jen buřeň, pak je snaha o stoprocentní úspěch a jeden postřik nemůže postačit. Mám-li ale v těsné blízkosti pěstovat i zeleninu, rozhodování je jiné. Nemluvě o tom, že... celý příspěvek >
Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 27.5.2013 Obsahuje fotku
Tak Vás všechny pěkně zdravím. Už jsem si myslel, že více kadeřavosti letos, oproti jiným rokům, mám jen já. Earliglo, Redhaven a Cresthaven jsou prakticky bez kadeřavosti, dost je ale chycená Fairhaven a něco má i Springcrest. Všechno to jsou ale... celý příspěvek >
Strupovitost broskvoní, 20.5.2013
Vážení pěstitelé broskvoní, tato choroba se v posledních letech projevuje stále intenzivněji. Jaké máte zkušenosti s bojem proti ní? Jaké užíváte přípravky k postřiku a s jakým úspěchem? Jaké přípravky a v jakých koncentracích broskvoně snesou? Kdy s... celý příspěvek >
Broskyňa 370 m.n.m, 13.5.2013
Volte odrůdy se zvonkovitým typem květu, vydrží v květu mráz až -5°. Já pěstuji ve městě, v závětří, 390 mnm a za posledních 15 let jsem ještě nepřišel o úrodu kvůli mrazům, a to ani v minulém roce. Být Vámi, zkusil bych to, prozatím třeba s Redhaven... celý příspěvek >
Kaderavost?, 11.5.2013
No, kdo by si nedal vlastnoručně utrženou broskev ze své zahrádky už v červenci? Když ty pozdnější odrůdy jsou ale jaksi chutnější a větší.
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika