|
Příspěvky uživatele - 216.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Povadle větvičky, 20.5.2014 Já bych řekla, že se ty větvičky, evidentně nejmladší, ohýbají proto, že rychle vyrostly, byla zima a najednou se udělalo horko a svítí na ně slunce. |  | Plzáci, 18.5.2014 Zkuste si přečíst příspěvek paní Lídy ještě jednou. Chcíplé slimáky po ferramolu jste nenašla, protože zalezou a pojdou v úkrytu! A nemáte poslintané záhony. |  |
|  | Jak postupovat s těmito rajčaty?, 8.5.2014 Taky bych je dala ven, ať už jen na balkon nebo na trvalé stanoviště a snažila bych se je ještě popohnat pomocí nějaké konstrukce a netkané textilie. Těch pár stupňů tepla k dobru, které se tím získají, dokáže sazeničkám hodně pomoct. Ale nepřijdou... celý příspěvek > |  | Jakou popínavku vybrat na obrost torza stromu?, 12.4.2014 No, břečťan roste pomalu prvních pár let, ale když se pak rozjede, tak je z něj adéla. Kdyby se vám podařilo koupit, případně u někoho vykopat starší pořádně zakořeněnou rostlinu, asi byste celé obrůstání hodně urychlila. |  | Zmlazení měsíčních jahod, 21.3.2014 Měsíční jahody zmlazuji už asi dvacet let, takže mám vlastně stále tytéž. Dělám to tak, že starý trs prostě roztrhrnu, někdy i na několik kusů, posoudím, kde zůstaly nejlepší kořeny, a ten zasadím znovu, hlouběji samozřejmě, až po tu listovou růžici.... celý příspěvek > |  | Úprava staré neudržované zahrady, 19.3.2014 Prosím vás, proč stále zarputile radíte tazatelce, co udělat s keřovým rybízem, když má zcela evidentně stromkový? A angrešt patrně taky. |  | Okrasné letničky do truhlíku, prosím, poraďte, 15.3.2014 A v textu nebo na obrázcích na zadní straně sáčku není návod? |  | Salát ven?, 12.3.2014 Určitě pošlu, jenom jsem to zatím nevybalila. A taky nevím, jestli to opravdu funguje, kéž by. Můžete se podívat na německé stránky, ale detail tam myslím není. A. D.
|  | Salát ven?, 11.3.2014 Ozimý salát (Humil) mi přežívá pravidelně každou zimu, a to jsem v cca 550 m. Nechávám ho v řádcích a na jaře při vhodném počasí přepíchám na správný rozestup. Problém je spíš v tom, uchránit výsev před slimáky, seju v září a to jsou ještě při... celý příspěvek > |  | Krásný sto let starý text o ovocném stromoví, 29.1.2014 Nedá mi to a musím se podělit o článek, na který jsem narazila. A taky si přihřeju svoji polívčičku - my si na zahrady dáváme tuje a ovoce dovážíme přes půl zeměkoule.
A.D.
|  |
|  | Stomp - zazrak v boji s burinou?, 1.11.2013 Pěšinky! Zatím mě stomp nechával klidnou, protože si neumím představit, že bych celou sezónu nekypřila půdu. A upřímně řečeno se mi pořád ještě nechce dávat do zeleniny víc pesticidů, než je nezbytně nutné. Ale hlavní zdusaná pěšinka, která... celý příspěvek > |  | Pozdní slivoň Presenta, 27.10.2013 Souhlasím s tím, že letošní rok byl "divný", co se týče počasí. Střídaly se extrémy a právě ty skoky asi způsobily většinu problémů. A příznaky úpalu jsem na listech pozorovala taky. |  | Co se starým namíchaným benzinem?, 24.10.2013 Benzín s olejem se dá bez problémů odevzdat ve sběrném dvoře, jako nebezpečný odpad. |  | Nákup semen pro pěstování zeleniny, 24.10.2013 Musíte pátrat po výrobcích osiva, ne prodejcích. A taky dávat pozor na datum expirace. Za sebe mám velmi dobrou zkušenost s firmou SEMO, vyklíčilo vždycky to, co mělo.
K tomu získáváni vlastních semen - pro potřebu zahrádkáře by stačila vždycky... celý příspěvek > |  | Prosím o posouzení odrůdy jablíčka, 16.10.2013 Jestli byl stromek zakoupený před cca deseti, patnácti lety ve školce, tak to stará odrůda nebude, ne? |  |
 |
|
|
|