Příspěvky uživatele - 216.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Povadle větvičky, 20.5.2014
Já bych řekla, že se ty větvičky, evidentně nejmladší, ohýbají proto, že rychle vyrostly, byla zima a najednou se udělalo horko a svítí na ně slunce.
Plzáci, 18.5.2014
Zkuste si přečíst příspěvek paní Lídy ještě jednou. Chcíplé slimáky po ferramolu jste nenašla, protože zalezou a pojdou v úkrytu! A nemáte poslintané záhony.
Jak postupovat s těmito rajčaty?, 8.5.2014
Taky bych je dala ven, ať už jen na balkon nebo na trvalé stanoviště a snažila bych se je ještě popohnat pomocí nějaké konstrukce a netkané textilie. Těch pár stupňů tepla k dobru, které se tím získají, dokáže sazeničkám hodně pomoct. Ale nepřijdou... celý příspěvek >
Jakou popínavku vybrat na obrost torza stromu?, 12.4.2014
No, břečťan roste pomalu prvních pár let, ale když se pak rozjede, tak je z něj adéla. Kdyby se vám podařilo koupit, případně u někoho vykopat starší pořádně zakořeněnou rostlinu, asi byste celé obrůstání hodně urychlila.
Zmlazení měsíčních jahod, 21.3.2014
Měsíční jahody zmlazuji už asi dvacet let, takže mám vlastně stále tytéž. Dělám to tak, že starý trs prostě roztrhrnu, někdy i na několik kusů, posoudím, kde zůstaly nejlepší kořeny, a ten zasadím znovu, hlouběji samozřejmě, až po tu listovou růžici.... celý příspěvek >
Úprava staré neudržované zahrady, 19.3.2014
Prosím vás, proč stále zarputile radíte tazatelce, co udělat s keřovým rybízem, když má zcela evidentně stromkový? A angrešt patrně taky.
Okrasné letničky do truhlíku, prosím, poraďte, 15.3.2014
A v textu nebo na obrázcích na zadní straně sáčku není návod?
Salát ven?, 12.3.2014
Určitě pošlu, jenom jsem to zatím nevybalila. A taky nevím, jestli to opravdu funguje, kéž by. Můžete se podívat na německé stránky, ale detail tam myslím není. A. D.
Salát ven?, 11.3.2014
Ozimý salát (Humil) mi přežívá pravidelně každou zimu, a to jsem v cca 550 m. Nechávám ho v řádcích a na jaře při vhodném počasí přepíchám na správný rozestup. Problém je spíš v tom, uchránit výsev před slimáky, seju v září a to jsou ještě při... celý příspěvek >
Krásný sto let starý text o ovocném stromoví, 29.1.2014
Nedá mi to a musím se podělit o článek, na který jsem narazila.  A taky si přihřeju svoji polívčičku - my si na zahrady dáváme tuje a ovoce dovážíme přes půl zeměkoule. A.D.
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 1.11.2013
Pěšinky!   Zatím mě stomp nechával klidnou, protože si neumím představit, že bych celou sezónu nekypřila půdu. A upřímně řečeno se mi pořád ještě nechce dávat do zeleniny víc pesticidů, než je nezbytně nutné. Ale hlavní zdusaná pěšinka, která... celý příspěvek >
Pozdní slivoň Presenta, 27.10.2013
Souhlasím s tím, že letošní rok byl "divný", co se týče počasí. Střídaly se extrémy a právě ty skoky asi způsobily většinu problémů. A příznaky úpalu jsem na listech pozorovala taky.
Co se starým namíchaným benzinem?, 24.10.2013
Benzín s olejem se dá bez problémů odevzdat ve sběrném dvoře, jako nebezpečný odpad.
Nákup semen pro pěstování zeleniny, 24.10.2013
Musíte pátrat po výrobcích osiva, ne prodejcích. A taky dávat pozor na datum expirace. Za sebe mám velmi dobrou zkušenost s firmou SEMO, vyklíčilo vždycky to, co mělo. K tomu získáváni vlastních semen - pro potřebu zahrádkáře by stačila vždycky... celý příspěvek >
Prosím o posouzení odrůdy jablíčka, 16.10.2013
Jestli byl stromek zakoupený před cca deseti, patnácti lety ve školce, tak to stará odrůda nebude, ne?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika