Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Botritis cinerea, 25.9.2014
Něco jsem si vyvodil, ale protože mé informace nejsou úplné, je zde možnost špatné interpretace.Doporučím vyhledat si lat. názvy Plísně šedé Botrytis cinerea, Botryotinia fuckeliana.
Stará vs. Nová škola, 25.9.2014
Pokrok nezastavíte, ať chcete, nebo né, žene člověka vpřed.Stará/nová škola... co to je... mýtus?Kde bychom byli, kdybychom zůstavali u technologie naších otcov... dvou převrácených lavorů. Čím lépe/dřív ovoce začne kvasit/vykvasí bezproblémovým... celý příspěvek >
Pravda o bramborách II, 24.9.2014
Zjednodušeně ten (složitý)postup výše prvoplánovitě nemusí být omezením vzniku akrylamidu, když v článku není o něm zmínka, ale vidím v něm návod, jak udělat hranolky chuťově ještě lepšími, než by byly jednoduchým postupem.Ale souhlasím, že se dá z... celý příspěvek >
Co mi v půdě chybí, že mi toho tolik hnije?, 24.9.2014
Není cílem patogeny úplně zlikvidovat (aspoň ne ty, které člověka přímo neohrožují na životě)... Monilie mě přímo na životě neohrožuje(žiju v souladu pravidel tělesné hygieny),přesto pasu po původcích monilie kde mohu, a snažím se ji omezit,... celý příspěvek >
Pokud pochybujete nad fungicídním účinkem síry, zadejte si na wikipedii-sira.
Nebudu Vás školit, info si najděte.Myslíte že producenti chranných prostředků nevědí proč vyrábějí na základě síry?
Pokud nevíte jaký vliv má síra na potlačení houbových původců chorob, následně monílií, vyhledejte si informace volně dostupné, nebo si najděte informace výrobců, kteří svůj sortiment produktů stavějí na síře.
Mě taky chutnají.Pokud má někdo vyzkoušený recept na lepší hranolky, rád ho vyzkouším.
A proč vlastně mluvíte o síře? V nedávné postrevoluční době proběhly u průmyslových podniků hromadné odsiřovací procesy, a před,nebo po nich se zpřísnila politika vypouštění emisí do ovzduší na základě emisních povolenek.Mezi emise patří také... celý příspěvek >
Toptaste, 24.9.2014
To já nevím, možná že někdo bude vědět.
Domácí hranolky Nakrájet brambory na špalíčky, usmažit v oleji, osolit a vydávat za hranolky??? Jestliže se spokojíte s gumovými čímsi, a spoustou zničeného oleje, vyzkoušejte to.Tímto způsobem totíž připravíte jen podřadné hranolky.Slyšeli... celý příspěvek >
Dejte si to do kontextu s faktem, že choroby, původci nemocí se trajektorii času nějakým způsobem vyvíjeli,mutovali,docházelo k regresím...jejich vývoj nelze zastavit,jen zpomalit.Odolnost, rezistence které odolávaly roky, staletí byly, nebo budou... celý příspěvek >
V období průmyslové revoluce, nástupu režimů, které potlačovaly ekologické aspekty na úkor výroby,...tedy v předrevoluční době bylo ovduší emisemi, imisemi zamořeno dost podstatně... což světe div se... pomáhalo zahrádkářum v jejich boji s nemocemi... celý příspěvek >
Doby, kdy síra v ovzduší nebyla skoro žádná si ani já, ani Vy nemůžeme pamatovat.Historické záznamy emisí o čistotě ovzduší před mnoha xxx léty nemají vypovídací, měřitelnou hodnotu.Patogeny se nějakým způsobem vyvíjely, mutovaly,mnoho rezistencí na... celý příspěvek >
Jahody - hodně listů, málo plodů, 23.9.2014
Fytoftorová hniloba kořene jahodníku.Tyto rostliny bych vyhodil, protože zamoří zdravý porost jahodníků.Pořídil bych zdravé,vitální sazenice jahodníku, které je třeba preventívně ošetřit.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika