Příspěvky uživatele - 220.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybíz, 19.3.2014
Taky hledám vhodný termín řezu na jaře, no asi to bude před narašením. U nás už jsou ale vidět lístečky, tak je asi pozdě. Podle jednoho doporučení by se při zapěstování keře mělo ještě střihnout na krátko. Ale nechám to být, aspoň to zaplodí.
Problémy s Goji, 19.3.2014
Mohlo by se podařit vypěstovat tyto keře na otevřeném venkovním stanovišti, ze semene? Máte někdo zkušenosti?
Plody rakytníku, 19.3.2014
To je, panečku, nápad! No chtěl bych se zeptat, co víc podrůstá - samec nebo samice? A nebo to záleží na odrůdě?
Rakytník - listy na čaj, 19.3.2014
Též jsem vyzkoušel spařit listy ze samce rakytníku, po ořezu jich bylo hodně, mladé jsou teda fakt lepší. Jinak ten čaj chutná podobně jako černý čaj. Mě chutná, ale s chutí si ho dám jenom jednou za čas. Máte někdo informace o složení či účincích... celý příspěvek >
Má cenu ji zachraňovat?, 19.3.2014
Děkuji Vám, pánové, za informace. Žádné nemístné poznámky jsem taky nezaznamenal, pouze "Potřik fungicidem taky ničemu neublíží.", což se vztahovalo k tomu ošetření ran, které jsem měl také na mysli. A pořád na sebe neštěkejte, vždyť jste jak... celý příspěvek >
Hnojení broskvoní, 19.3.2014
Problém je právě ten, že obrývání a přidání kompostu již proběhlo, možná tam byl i nějaký hnůj. A to se právě snažím napravit. Jinak jsem spíše vyjmenoval čím disponuji, než že bych to tam určitě chtěl všechno sypat, ovšem aktuální nálady to jsou, to... celý příspěvek >
Řez nové broskve, 18.3.2014
Poslal byste ještě fotku z jiného úhlu?
Hnojení broskvoní, 18.3.2014
Na jaře jsem však docela hluboko řezal, až jsem měl strach, kam až to poroste. A ono nic. Chlorózu nijak silnou nikdy neměla, ani loni ne. Listy byly teda světlejší a nafialovělé, trochu víc než v jiných letech. Napadá mě draslík a fosfor, ale květů... celý příspěvek >
Kořen určitě nějaký byl na rýči, ale snad to nebylo tak významné. Spíše to asi bude opět kombinace několika nepříznivých faktorů, kdy strom nebyl úplně v kondici. Pamatuji si, že měl občas dole na kmínku klejotok a listy byly takové menší protáhlé,... celý příspěvek >
Klejotok, 18.3.2014
Já když jsem natřel broskvoň 8% octem tak spustila trochu klejotoku, na ČZS bylo někde psáno, že to má být roztok voda: ocet 1:1, tak to takhle míchám na všechno a je to v pohodě.
A nemůže být půda jenom překyselená tou hromadou kompostu? Hnojivo mám Krystalon květ a plod.
Loni jsem jednu broskev obryl okolo kmínku a přidal dost kompostu, možná kolečka, možná 2. Strom po tomto "vylepšení" půdy vůbec nerostl, přírůstky max 3 cm. Šlo by to napravit popelem, cereritem, superfosfátem, nebo něčím úplně jiným? Taky ještě mám... celý příspěvek >
Jabloně, hrušně atd. a stromový balzám, 18.3.2014
Ten od Hlubny už jsem taky párkrát viděl, a váhal, jestli ho koupit, protože já používám od firmy FIMA Brno Sadařský balzám®, a jsem spokojen. Taky je to šedá pasta, výborně se to natírá, po zaschnutí je to pevné, pružné, a výborně drží. Jednou jsem... celý příspěvek >
Má cenu ji zachraňovat?, 17.3.2014
Je vhodné při čerstvém (nebo i starším) napadení rakovinou poškozená místa vyřezávat na zdravé pletivo? Někdo mi to kdysi doporučoval, ale chtěl bych mít jistotu, že se to vyplatí. Zvažuji i tu koupi fungicidu. Obrytí stromu bych taky mohl provést,... celý příspěvek >
Jak a čím správně očistit zahradní nůžky, nože a pilky po řezu, 17.3.2014
Teď si vzpomínám, že tady někdo na fóru psal, že používá hypermangan, nebo co. Nevím, vyzkoušeno nemám, ten ocet je dle mého názoru nejlepší, ale rezaví po něm náčiní. Na nerezovém ale stačí nenechat zaschnout. Dave
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika