|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cuketa kvete, ale neplodí, 23.7.2012 hodne zajimava cuketka, za rok chci take kulatou, ale radsi v bile barve-kdyz ji tak doporucuji v ital.kuchyni :)
u nas nakladacky take slabe rostou, ale plody maji jako vzdy na vybornou-pestujeme leta Reginu a uz zkouset jinou ani nebudeme,... celý příspěvek > |  | Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 22.7.2012 ano, Amy je chutově bidna, ale plodu prinasi hodne |  |
|  | Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 22.7.2012 z venku zatim sklizim odrudy typu Amy a jedine co cervena je odruda Žitava |  | Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 22.7.2012 ty papriky jsou Mirku z venku nebo ze skleniku? - musi byt dosti rane, kdyz jsou jiz cervene |  | Lilkoviště, 22.7.2012 myslim, ze jej sklidit muzete, velikostne i na to vypada, pamatujte, ze plody musi byt leskle, jakmile zmatní uz mohou byt nahorkle |  | Lilkoviště, 21.7.2012 jeste se chci Mirku optat zda nemate problemy s tzv.vadnutim nekterych listu, na nekterych rostlinach zacne uvadat pulka listu a takhle to pokracuje dal, sice pomalu, ale pokracuje, asi to bude nejaka houba fusarium, nemate s tim zkusenost? |  | Lilkoviště, 21.7.2012 kdyz se to vezme ve finale, jaka z tech vsech odrud ma váhově na rostlinu nejtěžší plody? - at uz co by jeden plod nebo vice na rostline dohromady? tady neprsi uz docela dlouho a tak zadny rozmazlovani nenastane
|  | Lilkoviště, 21.7.2012 take pekna sklizen, mozna by to chtelo vzit semena z techto svetlych jedincu a uvidi se za rok, treba mate neco uplne noveho a byla by skoda o to prijit :) |  | Co to je, 20.7.2012 na vlnovníky a hálčivce musíte použít přípravky z řad akaricidů...! co jste použil je na houbové choroby a tudíž neúčinné... |  | Lilkoviště, 20.7.2012 to ja ty moje fialovy sbiram kdyz maji 300-400g, ten jeden jsem nechal schvalne-no a mel onech 800g, zkratka nesmi zastavit rust plodu, ta odruda je opravdu zajimava..to ale ti Pobalťané tusim nenabizeli, nebo se pletu? |  |
|  | Lilkoviště, 20.7.2012 no to je krasna obluda, moc se mi libi, jak se jmenuje? jinak ja sbiram lilky v dobe, kdy prestanou narustat, pak by jiz dozravala semena... |  | Lilkoviště, 20.7.2012  800gramový lilek jsem sklidil a hned jsem se musel podělit :DD |  | Lilkoviště, 14.7.2012 je to nadhera, jako by byly u me doma:)
Mirku, nevite kolik jednotl.odrudy váží? Docela by me to zajimalo... diky |  | Lilkoviště, 13.7.2012 moc pekne, ja tedy s maloplodymi odrudami uz skoncil, jejich urodnost je sice nekdy dobra, ale vahove to vzdycky je slabsi a tudiz méně - jako napr Cesky raný, bohuzel se mi asi smíchala semena a tak misto bileho Snowy - nejlepší z bílých mám jen... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 12.7.2012  tak a konečně mám čas na fotky a nahrání :)
|  |
 |
|
|
|