Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cuketa kvete, ale neplodí, 23.7.2012
hodne zajimava cuketka, za rok chci take kulatou, ale radsi v bile barve-kdyz ji tak doporucuji v ital.kuchyni :) u nas nakladacky take slabe rostou, ale plody maji jako vzdy na vybornou-pestujeme leta Reginu a uz zkouset jinou ani nebudeme,... celý příspěvek >
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 22.7.2012
ano, Amy je chutově bidna, ale plodu prinasi hodne
z venku zatim sklizim odrudy typu Amy a jedine co cervena je odruda Žitava
ty papriky jsou Mirku z venku nebo ze skleniku? - musi byt dosti rane, kdyz jsou jiz cervene
Lilkoviště, 22.7.2012
myslim, ze jej sklidit muzete, velikostne i na to vypada, pamatujte, ze plody musi byt leskle, jakmile zmatní uz mohou byt nahorkle
Lilkoviště, 21.7.2012
jeste se chci Mirku optat zda nemate problemy s tzv.vadnutim nekterych listu, na nekterych rostlinach zacne uvadat pulka listu a takhle to pokracuje dal, sice pomalu, ale pokracuje, asi to bude nejaka houba fusarium, nemate s tim zkusenost?
Lilkoviště, 21.7.2012
kdyz se to vezme ve finale, jaka z tech vsech odrud ma váhově na rostlinu nejtěžší plody? - at uz co by jeden plod nebo vice na rostline dohromady? tady neprsi uz docela dlouho a tak zadny rozmazlovani nenastane
Lilkoviště, 21.7.2012
take pekna sklizen, mozna by to chtelo vzit semena z techto svetlych jedincu a uvidi se za rok, treba mate neco uplne noveho a byla by skoda o to prijit :)
Co to je, 20.7.2012
na vlnovníky a hálčivce musíte použít přípravky z řad akaricidů...! co jste použil je na houbové choroby a tudíž neúčinné...
Lilkoviště, 20.7.2012
to ja ty moje fialovy sbiram kdyz maji 300-400g, ten jeden jsem nechal schvalne-no a mel onech 800g, zkratka nesmi zastavit rust plodu, ta odruda je opravdu zajimava..to ale ti Pobalťané tusim nenabizeli, nebo se pletu?
Lilkoviště, 20.7.2012
no to je krasna obluda, moc se mi libi, jak se jmenuje? jinak ja sbiram lilky v dobe, kdy prestanou narustat, pak by jiz dozravala semena...
Lilkoviště, 20.7.2012 Obsahuje fotku
800gramový lilek jsem sklidil a hned jsem se musel podělit :DD
Lilkoviště, 14.7.2012
je to nadhera, jako by byly u me doma:) Mirku, nevite kolik jednotl.odrudy váží? Docela by me to zajimalo... diky
Lilkoviště, 13.7.2012
moc pekne, ja tedy s maloplodymi odrudami uz skoncil, jejich urodnost je sice nekdy dobra, ale vahove to vzdycky je slabsi a tudiz méně - jako napr Cesky raný, bohuzel se mi asi smíchala semena a tak misto bileho Snowy - nejlepší z bílých mám jen... celý příspěvek >
Lilkoviště, 12.7.2012 Obsahuje fotku
tak a konečně mám čas na fotky a nahrání :)
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika