Příspěvky uživatele - 96.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak provést proplach pískové filtrace, 23.7.2015
Moc prosím o radu.Vysála jsem dno bazénu po vločkovači a když jsem pustila filtraci, vše mi šlo zpět do vody tryskou.Asi bych měla vyčistit písek, ale nevím jak na to.Když jsem zapla proplach strašně mi to začalo stříkat z filtrace.Prosím moc o... celý příspěvek >
Stromková růže, 16.3.2014
Dobrý den, koupila jsem si v lidlu stromkouvou růži, která má kořeny zabaleny v hlíně a černém igelitu.Nevím jestli ji mám nějak zalít, aby mi neuschla, než ji vysadím.Nevím také kdy a jak ji vysadit.Prosím Vás poradíte mi někdo?Jsem úplný... celý příspěvek >
Usychání thůje, 30.5.2013
Dobrý den, vloni na jaře jsem nasadila asi 50cm thůje, které na podzim začaly odspodu černat a rezivět. Letos na jaře úplně odešly a když jsem je vytahovala z půdy, pod kořeny jsem našla plno bílých vajíček. Nevíte co to je? Neodcházejí kvůli... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika