|
Neznámý strom, 7.2.2018 Kalina |
 |
Co by to mohlo být?, 29.8.2017 Podle plodů nějaký jeřáb. Ale chybí mi tam pilový okraj listů. Roste to u nás nebo nějaká cizina? |
 |
|
 |
Strom z Chorvatska, 13.9.2016 Děkuji všem za detektivní práci! Asi máte opravdu pravdu. Pro zájemce, viděl jsem je kousek od Zadaru. A pro ještě větší zájemce, tak v zahradnictví na výpadovce směrem na Nin mají veliký dospělý strom. |
 |
Strom z Chorvatska, 31.8.2016 Tak to se obávám, že jsem v koncích když ani guru neví :o) |
 |
Strom z Chorvatska, 31.8.2016 Možná plody, ale listy nemá zpeřené. |
 |
Vajgélie pěstování, 30.8.2016 To že 3 rostou a jedna ne je divné. Viděl bych to na nějakou chybu v sazenici. Jinak vajgélie výborně obrážejí a bez problémů se i řízkují.
Proti komerčně prosazované netkance s mulčem hlasuji všemi deseti. Netkanku uznávám jen pro zeleninu, kdy... celý příspěvek > |
 |
Neznámý strom, 30.8.2016 To jsem blázen. Podle asymetrické báze listu jilm, ale podle plodů habr :-) |
 |
Pomoc s identifikací stromu, 30.8.2016 Sázím na Acer platanoides 'Palmatifidum' |
 |
Strom z Chorvatska, 30.8.2016  Dobrý den.
Poznáte prosím někdo tento strom, na který jsem narážel celkem často na zahradách v Chorvatsku?
Děkuji. |
 |
Identifikace keře, 9.4.2015 Paeonia obovata? |
 |
|
 |
Identifikace keře, 9.4.2015  Dobrý den. Vůbec mě nanapadá, co by to mohlo být za keř. Pomůžete? Díky. |
 |
Neznámý keř, 8.7.2014 Nedávno jsem to taky řešil. Najde se skoro všude jako keř sázený na dálnici uprostřed mezi svodidly. |
 |
Pomůžete určit tento strom?, 14.3.2014 Oni ty 3m sněhu jsou právě ideální a krásně ho tím chrání. Josef tady píše o Hradci Králové, kde právě sníh není a jsou tam holomrazy. Já tam mám chalupu a letos mám sekvojovec objednanej. Jdu do toho rizika. Odvážném štěstí přeje :o) |
 |
Tisy a krtek(?), 14.3.2014 Tohle nebude dělat krtek. Krtek dělá samostatné hromádky, tohle jsou chodbičky a bude to nejspíše hraboš. A na něj pozor, rád užírá kořínky. Už jsem pár stromků vytáhnul a vypadaly, jako tam byl zaražený jenom kolík. |
 |